• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

WHITES


Täällä sitä ollaan Oslossa, käydään töissä ja sitä rataa. Tuntuu jotenkin hassulle olla takaisin täällä, ihan kun olisin vain visiitillä, vaikka todellisuudessa täällä ollaan vähintään seuraava puoli vuotta. Oslo ja työ yhdistelmä on vielä niin uusi, etten osaa oikein suhtautua siihen. Tiedättekö te sen tunteen että jossain paikassa tehdään tiettyjä asioita, kuten Lappeenrata on opiskelua varten, Porvoo on koti ja töitä varten. Oslo on nyt jotain muuta mitä se on ennen ollut. Oon ollut hyvin innoissani töihin menosta ja aamuisin on ollut helppo herätä. Tähän vaikutttaa ehkä se, että herätys on tuntia myöhemmin mitä heräsin Suomessa töihin XD Täällä elämä tuntuu samaan aikaan niin tutulle mutta kuitenkin sitten uudelle ja ihmeelliselle.

Maanantaina yritin metsästää työvaateita alennusmyynneistä, siinä onnistumatta. Jouduin ostamaan uudet kengät, koska jalassa olevat (kidutusvälineet) söivät mun jalkoja elävältä joka askeleella. Päädyin ostamaan Monkin aleista yllä olevat lipokkaat, koska helppous ja vitsit kuinka kivat ne on! Mun epäonneksi omaa kokoa 38, ei ollut enää jäljellä joten päätin että mun jalka on tällä kertaa 37. Rakottomuutta kestikin ehkä 10 minuuttia kunnes toinen kenkä alkoi porautua jalkapöytään. Bongasin myös koko kesän kaipaamani valkoiset puvunshortsit Gina Tricosta 50 kruunulla. Työvaattaita en löytänyt yksiäkään.

Koko valkoinen kombo kuuluu kesään ja ehdottomasti tälläisenä löysästi mitoitettuna. Kauluspaita ja puvunshortsit, yhdistettynä panama hattuun on  varmasti kesän paras kombo (sanon näin varmaan joka asun kohdalla).  6 kommenttia:

 1. Anonyymi3/8/16

  Aivan ihana asu ja toi hattu <3
  -Terhi

  www.terhisuanto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitos!<3 tää hattu on kyl vaatimattomasti sanottuna ihan täydellinen :---D

   Poista
 2. Vitsi mua harmittaa niin paljon, että sä oot ehtiny jo lähteä sinne, koska oisin niin halunnu tulla treffaan sua Porvooseen, mutta saakeli kun ei oo vaan ehtiny millekkään siellä Etelä-Suomessa, saatika juuri edes olemaan siellä.. Mutta ehkä joku reissu joskus sinne puolelle sitten! 8) Kuulostaa kivalta sun kuulumiset siellä, nautihan kuule!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama!! Yritin stalkkaa snäpissä että missä sä meet aina, josko oisin etelässä päin XD Mut hei, tänne saa ehdottomasti tulla visiitille!! Lupaan nauttia :-----)) <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ääk kiitos! Mä tuskailin tosi paljon näiden kanssa, kun ei ykskään tuntunut onnistuvan :---D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates