• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

3 WAYS TO WEAR: DENIM SKIRTFarkkuhame on again erittäin in, tänä syksynä erityisesti. Viime syksynä haavelin ruskeamokkaisesta A-linjaisesta hameesta, mutta nyt farkkumini on mun mielestä se ajankohtisempi vaihtoehto. Viimeksi mä taisin olla siinä 10-ikävuoden paikkeilla kun farkkuhameet oli in. Haaveilin silloin nilkkoihin yltävästä farkkuhameesta, jota mun suruksi äiti ei koskaan mulle ostanut. Ehkä ihan hyvä vaan, näin jälkikäteen ajatellen! Mun take-on farkkuhame trendistä on basic ja klassinen suoralinjainen ja pätkäisty polven päälle yltävä versio. Paljon on näkynyt myös suloisia A-linjaisia napillisia versioita, jotka tuntuu vähän liian tyttömäisille omaan makuun.

Ketjuliikkeet on pulloillaan omia versioita, löytyy klassista farkkusinistä denimiä kuin myös mustaa ja värillistä. Second hand harrastajana ostin omani tietenkin kirpparilta, leikkasin helmasta pois muutaman sentin ja hapsutin sen rennommaksi. Paras mitta hameelle on mun mielestä vähän polven päällä, perinteinen mini on mun makuun liian mini. Perinteinen farkkusininen näyttää mun silmään parhaimmalle, mutta myös vaaleansininen vaihtoehto (keskimmäinen kuva) toimii aika näppärästi.

Teeppari, college ja oversized villapaita, mun lemppari kombot farkkuhameen kanssa! Todellisuudessa farkkuhame on yhtä muuntautumiskykyinen kuin perusfarkut, näyttäen hyvältä myös esimerkiksi valkoisen kauluspaidan kanssa. Mitä syksyisimmiksi kelit muuttuu, sitä paksumpaa villapaitaa vaan kehiin nilkkureiden tai tennareiden (sukkahousujen (yök)) kanssa. Klassinen trenssi tai trendikäs bomber takiksi antamaan lisälämpöä, luoden vähän eri fiiliksen asukokonaisuudelle. Farkkumini on mun mielestä _the_  hame mikä tulisi löytyä jokaisen kaapista, samaan tapaan kuin farkkushortsit ja farkut.

Farkkutyttönä oon tietenkin ensimmäisenä jakamassa farkkupropagandaa eteenpäin :----D

4 kommenttia:

 1. Farkkuhame on kyllä munkin luottovaate, pitää varmaan käydä kirpparirundilla katsomassa, jos vaikka löytäisi uuden lempparin :)

  www.lauraheinikki.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparilta löytyy aina ne parhaimmat! ;----)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates