• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

5 BIGGEST AUTUMN TRENDS 2016

Syksy, ahh niin ihana tekosyy ostaa uusia vaatteita. Syksy ja uudet villapaidat ja talvitakit nyt vaan kuuluu yhteen. Mielessä kuitenkin kannattaa pitää minimalistinen elämäntyyli ja motto "buy less, choose well". En ehkä nyt oo ihan 100% innoissani tän syksyn suurimmista trendeistä, ainakaan kaikista. Valkkasin viisi mun lempparia ja kaikista herkullisinta trendiä ja ideaa how-to-style. Oon ihastunut erityisesti Zaran valikoimaan tänä syksynä ja kaikki alla olevat kuvat on siis zaran verkkokaupasta ja luonnollisesti kaikki nämä vaatteet löytyvät myös Zarasta.

Lämmin takki on yleensä se syksyn _the_ hankinta ja sillä saa ehkä helpoiten päivitettyä oman lookin trendeihin sopivaksi. Tänä vuonna mun mielestä takki-trendit on mitä parhaimpia, navy ja military on suurimpia inspiraation lähteitä ja näkyvät niin tummansinisenä kuin vihreän sävyinä takeissa, mutta myös klassisissa leikkauksissa. Kipparitakki on tänä talvena ajankohtaisempi kuin koskaan. Toinen it-jacket tälle kaudelle on (mun riemuksi) sherling-jacket!! Sherling takki on pinnalla klassikkona aina, mutta varsinkin tänä vuonna sitä on näkynyt erityisen paljon catwalkeilla. Mä en malta odottaa että saan kaivaa mun oman kaapista! Bomber jatkaa erittäin trendikkäänä ja päivittyy talvea varten hupulla ja pitkällä mitoituksella. Tän vuoden yllättäjä takkirintamalla taitaa olla Puffer takki, joka henkii sport luxea. Perinteinen toppis, kunnon toppauksilla ja tikkauksilla on trenditietoisimman valinta. Itse taidan pysytellä tosin hyväksi todetuissa villakangastakeissa, puffer on vähän liikaa mulle haha


Huppari, must get. Yläasteella mun vaatekaapissa oli _pelkästään_ huppareita. Omistin juuri sen täydellisen ison harmaan hupparin, mutta uskon että oon sen jo aikoja sitten myynyt eteenpäin kirpparilla... Hupparin tulee olla harmaa tai vaaleanpunainen, oversized ja rennon mallinen. Unohda tyköistuvat versiot ja valitse huppari ilman vetoketjua. Sport luxe näkyy myös tässä trendissä vahvasti, miksi muuten me huppareista edes haaveiltaisiin? Houkutteleva vaihtoehto on myös mesh-kankainen sporttinen versio tai silkkinauhainen girly huppari. Huppari taitaa näyttää parhaimmalle joko nahkatakin tai bomber takin alle puettuna ja yhdistettynä hameeseen ja tennareihin.

Nahka saa olla nyt kiiltävää. Metallisävyt ovat muutenkin pinnalla ja näkyvät niin nahkatakeissa kuin vekkihameissakin. Parhaimmillaan kiiltonahka on nillkureissa ja nahkahameissa, rohkea valitsee kiiltonahkaisen nahkatakin joka on varmasti showstopper. Kiiltonahka yhditettynä muuten mattaiseen kokonaisuuteen, kuten villapaitaan, luo ihanan kontrastin, eikä ole silloin too much. Yhdistettynä valkoiseen kauluspaitaan kiiltonahkainen nahkahame muuntautuu myös toimistokelpoiseksi.


Mitä isommat ja näyttävämmät hihat, sen parempi. XL hihat, eli ylipitkät hihat villapaidoissa ja kauluspaidoissa, luovat tyylikkäästi vaikutelman siitä että villapaita tai kauluspaita on nyysitty poikaystävältä. Bell-sleeves on trendikkäin hihan malli, unohtamatta röyhelöitä. Mitä enemmän sen parempi. Minimalistisuus saa väistyä röyheilöiden ja viktoriaanisesta aikakaudesta otettujen vaikutteiden tieltä (josta itse en oo niin innoissani). Summa summarum, isot ja liian pitkät hihat on pop. Vaikka tietenkin ne on aina tiellä ja eivät mahdu minkään takin hihoihin.


Materiaalina sametti on todennäköisesti tän syksyn suurin trendi. Sametti tuntuu ylelliselle, vähän hassulle mutta niin houkuttelevalle materiaalivalinnalle. Ja sitä löytyy joka muodossa, niin jumpsuitteina kuin housuinakin ja jumppapukuina. Parhaimmalta sametti näyttää syvissä ja rikkaissa väreissä, eleganteimmillaan se on joko pikimustana tai tummansinisenä. Allekirjoittanut on yllättäen (tai ei niin yllättäen) ihastunut vaaleanhaalean punaiseen samettin. Ja ainiin, tummansiniseen samettisohvaan. Pakko saada.

Iskeekö syksyn 2016 trendit? Eniten mä oon innoissani huppareista ja XL hihoista villapaidoissa!

2 kommenttia:

 1. Yleensä en sen kummemmin välitä tällaisista postauksista tai jutuista ylipäätään kun en tiiä näistä yhtään mitään enkä tiiä mistä tällasia lähtis selvittään ja katteleen ja ku tuntuu et kaikki trenditkin vaihtuu ja muuttuu niin nopeaa :DD Kattelen vaan mitä vastaan tulee yms, MUTTA nää sun tällaset postaukset on ihan huippuja, selviää tällaisellekin tavikselle kun esittelet ja kerrot tälleen! Ja mä oon ihan jo yleisesti niin innoissani viileämmistä ilmoista ja syyspukeutumisesta, että jatkoon nää kaikki! :'DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiva kuulla! Yritän just pukee nää trendit sillain helposti lähetsyttävään muotoon, koska mullakin menee high fashion vähän yli :----D Munkin makuun tuntuu kyllä että trendit vaihtuu vähän liian nopeaa, varsinkin kun oon nyt löytänyt omat hyväksi havaitut jutut, sitä toivoo sitten vain että ne pysyy/tulee muotiin xD Mäkin oon niin innoissani syksypukeutumsiesta, vähän melkein pännii tää jatkuva +20 asteet norjassa hahah

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates