• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

AFRAID OF WHITE JEANS


Valkoiset farkut on vähän pelottavat. Mieleen palaa aina yläasteajat ja ne kireät (erittäin) matalavyötäröiset versiot. Vaikka omistan just ne _täydelliset_ levikset valkoisina, jotka on valovuosien päässä yläasteaikaisista housuista, huomaan kompuroivani kun yritän niiden ympärille kehitellä toimivia asukokonaisuuksia. Luulisi että valkoiset farkut antaisivat sen täydellisen pohjan, mille tahansa, mutta ei. Tuntuu ehkä että valkoiset farkut on liian naiselliset tai "kauniit" mun käyttöön. Mistäköhän tämäkin päähänpinttymä on mulle syntynty? Leikkasin näiden farkkujen lahkeet rough cut-tapaan, mikä tekee näistä more streetstyle less preppy. Otan haasteen vastaan ja yritän kehittää toimivia kokonaisuuksia näiden kanssa nyt syksyn mittaan! Uskon että oversized villapaidat toimivat mitä parhaimmin valkoisten farkkujen kanssa, ensi kerralla testaan tätä beigeä kalastajanvillapaitaa.

Tummanharmaa villapaita ja mustat asusteet on ainakin helppo ja toimiva vaihtoehto. Tummanharmaa luo pientä kontrastia, ollen vähän mielenkiintoisempi vaihtoehto kuin yksinkertainen musta villapaita. Tämä kokonaisuus on  aika kaukana niistä yläasteaikaisista mielikuvista haha. Villapaita on uusi tulokas mun kaapissa, pumpulin pehmeä pidemmän mallinen ohut villapaita on löytö BikBokista ja uskon että meistä tulee erittäin läheiset tämän talven aikana.

4 kommenttia:

 1. Kiva look! Tykkään itse valkoisista farkuista varsinkin syksyllä ja jopa talvella. Tosin niitä saa olla pesemässä melkein joka kerran jälkeen kun kaduilla kävelessä pöly lentää ja rapakoissa roiskuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha totta ei ehkä se paras väri kurasäälle :--P

   Poista
 2. Itselläni on ihan samat fiilikset valkoisten housujen kanssa! Eniten pelottaa että alushousut näkyvät läpi tai kaadan aamukahvit niiden päälle :D mutta toi less preppy toimii ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes onneksi en oo ainut!! Tai sitten se että istuu jossain julkisessa vaikka suklaan päälle..... :'----D kiitti! Less preppy tuntuu toimivan aina!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates