• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

AUGUST OUTFITS


Empiirisen tutkimukseni mukaan, 9 on se määrä asuja mitä kuukaudessa teille ehdin esitellä, kun olen töissä / opiskelut vievät paljon aikaa. En oikein ymmärrä miten joskus pääsin siihen 15 kappaleeseen per kuukausi :'----D 4 postauksen viikkovauhdilla yhdeksän per kuukausi tuntuu olevan se määrä, joka mahdollistaa sen että kuukauden aikana postataan jostain muustakin kuin vain asuista, vähäinen vaihtelua postauksien aiheisiin on varmasti aina tervetullutta. Yritän muistuttaa itseäni, että ei se määrä vaan se laatu!

Elokuu oli busy busy busy. Sitä se töissä käyminen teettää, tuntuu että iltaisin en oikein saa enää mitään tuottavaa aikaiseksi ja kauhulla odottelen pimeää loka-marraskuuta jolloin jo pelkkä pimeys väsyttää paljon haha. Mutta eikös se niin mene, että eka työkuukausi on se haastavin ja väsyttävin ja sitten sen jälkeen alkaa arki rullaamaan ja voimia riittää vielä töiden jälkeisellekkin elämälle? Toivotaan ainakin niin. Oon innoissani että on syyskuu, kaipaan niitä kirpeitä aamuja, jolloin voi kietoutua villapaitaan ja kaivaa nahkatakin päälle. Sellaiset täydelliset villapaita + hame kelit koko syyskuun ajaksi kiitos!

Elokuu oli kiva asukuukausi, vaikkakin päällimmäisenä mulle jää aina mieleen vain ne mitä oon pitänyt töissä päällä. Sitä kauluspaita ja puvunhousu settiä. Lempparit näistä on 2 ja 7, mitkä teidän!?

6 kommenttia:

 1. 7 on myös mun suosikki : ))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, se on ehkä eniten mun näköinen kombo!

   Poista
 2. ehdoton suosikkini on numero 6. IHANA <3

  xx Maria

  http://dejiss.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä kiitos!<3 Tää oli vielä joku ihan random kombo, jota ei ees pitänyt kuvata blogiin :-----D

   Poista
 3. Miun lempparit on 1 ja 8! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 8 on kyl luottoasu töihin! ;---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates