• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

AUTUMN VERSION OF PLEATED SKIRT


Syksy ei todellakaan tarkoita sitä, että hameet pitäisi piilottaa kaapin perälle! Mulla on menossa jonkinsortin hame-kausi, tuntuu että joka päivä voisi tepastella hameessa. Tää on vähän epätyypillistä mulle. Syksyn tullen hameen kanssa puetaan päälle villapaita, mitä paksumpi sen parempi. Mikään ei voita sitä villapaidan ja kesähamosen luomaa kontrastia vuodenaikojen välille. Mitä kylmemmäksi sää menee sitä talvisemmin kannattaa hameet asustaa, jalkoihin nilkkurit ja neuleen seuraksi nahkatakki. 

Haaleanvaaleanpunainen ja tummanharmaa on mitä parhain väriyhdistelmä ja punaiset huulet tuo eloa kasvoille. Tällä hetkellä erittäin freesille tuntuu punatut huulet ja paljaat silmät aka silmämeikin kokonaan poisjättäminen. Oon jotenkin niin tottunut silmämeikittömään itseeni, että jo ripsivärin laittaminen näyttää kunnon tälläytymiselle omaan silmään. Varsinkin silmälasien kanssa meikittömät silmät toimii erittäin hyvin. 

Huomaan sairastavani jokasyksyistä syndroomaa; mulla ei oo mukamas yhtään kivoja paksuja neuleita. Tuntuu että kaapista uupuu muhkeita perusneuleita, vaikka todellisuudessa neulehyllyt pursuilee toinen toistaan ihanampia yksilöitä. Mistä tämä johtuu? Eikö kesän jälkeen kaikki neuleet kuuluisi tuntua kuin uusilta ja niiden määrä olla sama kuin viime talvena?

 Ihanaa viikonloppua!


14 kommenttia:

 1. tää koko postaus oli aivan kuin mun ajatuksista! siis ajattelin huomenna pukea mun vaaleanpunaisen midihameen kaveriksi muhkean neuleen, ja päähän feikkilasit (kun oikeille ei ole tarvetta). naurahdin tän asun nähtyäni, aivan kuin mun ajatuksista :D oon kans ihmetellyt missä kaikki neuleet mun vaatekaapista on, vaikka onhan siellä kaikki samat kuin vuosi sittenkin! tilasin muutaman kivan muhkean ja pehmoisen neuleen, niin nyt kelpaa valmistautua syksyyn ;) hameet ei kyllä täälläkään jää kaapin perälle syksyn tai talven tullen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi great minds think alike ;---) Lasit jotenkin sopii tähän asuun just hyvin! Toi on kyl ihme, että mihin ne neuleet katoaa(?) ja joka vuosi sama juttu :----D Hmm ehkä vois itsekkin muutaman ihanan vielä ostaa, kai se sallitaan?

   Poista
 2. Siis voi vitsit miten ihana asu taas. Mulla on aina mielessä kaikkia asuja miten yhdistäisin jotain , ja sä teet ne kuviksi. Ihanaa! <3 Ite oon miettiny ostaa hameiden ja mekkojen seuraksi (ei yhtään mun tyyliset, mutta kuitenkin) mustat mokkaset ylipolvensaappaat. Toivon vaan löytäväni täydelliset jostain... PAKKO! :-D

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi eikä, kiitos!! Ihana kuulla <3 Tää asu tuntui olevan muillakin mielessä kuin vain mulla :---D Mä ostin viime talvena mokkaiset ylipolven saappaat, vaikkei just oo ihan mun tyyliset ja niillä kyllä saa ihan eri ulottuvuuden hameisiin ja mekkoihin syksyllä ja talvella! Onnea etsintään! :---P

   Poista
 3. Just passeli ja tarpeeks simppeli asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! Simppelit asut on just niitä parhaita :---)

   Poista
 4. Anonyymi24/9/16

  Tää asu on niin kiva! Jospa itsekin rohkaistuisi tänä syksynä kokeilemaan hame+neule yhdistelmää, yleensä kun olen enemmän farkkutyttöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Oon samaa mieltä ;----) Mäkin oon aika vannoutunut farkkutyttö, mutta hame+neule yhdistelmä toimii aina!

   Poista
 5. Niiin upea asu! Hauskaa kun mulla on esim just neuleet ihan varastossa oottelemassa syyskelejä ja musta taas tuntuu joka vuosi kuin mulla ois ihan järkyttävä pino uusia vaatteita :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos! Toi ois ehkä kannattavaa viedä vaatteet kausittain piiloon, sitten ehkä unohtaisi mitä sitä onkaan itsellä :----D

   Poista
 6. Anonyymi25/9/16

  <3 <3 <3

  VastaaPoista
 7. Tiina27/9/16

  Mä vierastan vekkihameita, mut toi sun väri- ja malliyhdistelmä näyttää tosi hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :---) vekkihame ei ehkä oo se mikä tulis mullekkaan ekana mieleen et ois mun juttu, mutta yllättäen aika kiva! Tuo ainakin heti ilmettä asukokonaisuuteen :--)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates