• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

FLARED PLEATED


Vaikka oonkin farkkutyttö, on erilaiset liehuhousut niin pitkinä kuin culottes mittaisina, vieneet mun sydämen! Ehkä sen vuoksi oon niin ihastunut näihin, koska jos rehellisiä ollaa, on tämä kuin yöhousuissa viipottamista päivällä. Syksyyn liehuhousut päivittyy kun yläosaksi vaihtaa pehmeän ja muhkean villapaidan. Mun mielestä loose on loose lookkia on turha vältellä, se toimii aivan loistavasti kun sipaisee villapaidan reunuksen hiusujen sisään, kääri ranteet näkyville ja antaa nilkkojen vilkkua vähän vajaamittaisten (tai kääräistyjen) lahkeiden alta. Oon täysin ihastunut näihin brogue-kenkiin, tuntuu että ne toimii asussa kuin asussa tehden siitä vähän maskuliinisemman ja skarpimman.

Nämä vekkihousut on kyllä niin lempparit. samaan aikaan fashion ja vähän hauskat. Hillityllä tavalla katseenkääntäjät ja nämä kun pukee päälle, alkaa aina hymyilyttämään. Ehdottomasti toimivat asun kuin asun statementtina. Tälläisiä vaatteita tulisi olla enemmän omassa kaapissa !Harmaa ja musta on mun luottokomboja, cant go wrong.

Jos viime viikonloppuna oltiin Ruotsissa, niin nyt täksi viikonlopuksi reissataan Prahaan, Tshekkiin! Sovittiin jo toukokuussa vaihtarikavereiden kanssa Oslossa tämä päivä, kaikki laittoivat kalenteriin ylös että just nyt syyskuussa tavataan Prahassa. How awesome :-----) En oo koskaan ennen käynyt Prahassa, joten must see juttuja saa vinkkailla kommenttiboksiin! Oon ofc innoissani, ei kai sitä voi koskaan reissata liikaa? 

Ihanaa viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. tää asu on ihan täys kymppi !! upee :)

  mistä noi housut on ?? mulla on etsinnässä vähän vastaavat.. hihi !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi kiiitos!! Samaa mieltä ;----) No nää on tietty kirpparilta, mut kesällä näin Lindexillä ihan samanlaiset!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates