• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

LEATHER JACKET AND TURTLENECK


Nahkatakki, pitkä pooloneule ja nahkanilkkurit, thats all you need. Viime vuoden luotto pooloneule on edelleen yhtä ihana, voisin käyttää tätä joka päivä. Toivottavasti BikBok toisi mallistoonsa jotain saman tyylistä taas tälle kaudelle, jotta voisin ostaa tämän saman mustana. Tää on vaan niin hyvä. En tiedä miksi, mutta vähän tuskailen tän nahkatakin kanssa. Vaikka tää on se ihan täydellinen vintage nahkarotsi, on tää päällä vähän jäykän tuntuinen, mikä sit ehkä kuitenkin vähän ahdistaa. Nahkatakista kun on kyse, käytön myötä tän luulisi pehmentyvän, mutta ei mulla oo aikaa odotella viittä vuotta :-----D Mitään kikkoja nahkatakin pehmentämiseen nopeammalla aikataululla? Muutenhan tää on just täydellinen, malli, mitta ja yksityiskohdat.

Mustan, harmaan ja punaisen kombo on kyllä yksi parhaimmista. Tää tosin ei taida olla kovin yllättävää, koska musta ja harmaa on mun kaksi ultimate lempiväriä. Toinen mikä toimii aina, on nahan ja villan yhdistäminen. Sillä ei voi mennä koskaan vikaan. Näin syksyn myötä huomaan taas innostuvani tummista huulista, kuin myös meikkaamisesta enemmän. Kesän meen luonnonlapsi teemalla, mutta syksyllä rusketuksen kadottua tuntuu että naama kaipaa vähän enemmän huomiota ja laittamista. 

Kaksi viimeistä kuukautta on mennyt uskomattoman nopeaa, en voi uskoa että nyt on jo pain lokakuu, saatika sitä että oon ollut töissä Oslossa jo kaksi kuukautta. Toisin sanoen enää neljä kuukautta tätä pestiä jäljellä, jonka jälkeen pitäisi tosissaan alkaa miettiä gradun kirjoittamista. Aiheideoita otetaan myös vastaan! Ei se gradun kirjottaminen vielä, mutta sitten kun sen jälkeen joutuisi alkaa miettiä ihan aikuistumista ja oikeeta elämää. Valmistumis-kriisi. Vaikka tosin tavoitteena on valmistua vasta 2017 jouluksi. Muutenhan mulla menee oikein hyvin! Elämä rullaa omalla painollaa eteenpäin ja tuntuu että viikot menee ohitse niin nopeaa, viikonlopuista puhumattakaan. Oon onnellinen. Tuntuu että elämä on tässä just nyt, enkä oikeestaan mitään vaihtaisi tai muuttaisi. Paitsi ehkä sen, että en ois näin kamalan aamu-uninen.

Mulle kuuluu hyvää siis :----) Life is good ja sitä rataa. Mitä teille kuuluu? Ja hyvää viikonloppua!


9 kommenttia:

 1. argh, mun äskeinen pitkä kommentti hävis kun netti pätkäs just sopivasti. yritän tiivistää nyt :D

  tää asu on niin coool! sä se vaan osaat ♥ meidän tyylit on tavallaan jotenkin tosi erilaiset, mä käytän paljon vaaleita värejä ja tyttömäisiä elementtejä. oon kuitenkin saanu mm. täältä sun blogista paljon inspistä kaikkeen muuhunkin, ja siitä syystä oon yllättäen löytäny itteni mm. mutsifarkuista, bombereista, harmaista neulos culotteseista, tummista väreistä ja tummilla huulilla varustettuna. joten kiitos tästä ;)

  ja hei, mun on pitänyt kysyä sulta! sähän taidat ottaa aika paljon kuvia itse, jalustan kanssa? mä oon kans kuvaajan puutteen vuoksi alkanut räpsiä enemmän jalustan kanssa, ja oon törmännyt muutamaan ongelmaan :D miten sä valitset kuvauspaikat (sulla ne on aina niin kivoja ja erilaisia) ja tuijottaako ihmiset kun sä kuvaat? häiritseekö se sua? mulla kaikki kivat kuvauspaikat on useimmiten just jossain ihmisten ilmoilla, ja mua jotenkin "hävettää" ottaa kuvia, kun muut katsoo vieressä. monet katsoo tosi kummaksuen, joten tulee sellainen fiilis kun tekisin jotain luvatonta haha :D mutta koska kuvia saan pääasiassa jalustan kans, en haluaisi jättää niitä ottamattakaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikäää :---D Ja kiiitos!♥♥ Ihan superia kuulla että pystyy inspiroimaan, vaikkei oiskaan ihan samanlainen tyyli! Parasta mun mielestä on just se, että pystyy inspiroitumaan jostain uudesta ja sen kautta sitten vähän kokeilee jotain muuta, oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Eli oleppa hyvä vain :----D

   Joo, mun kuvista about 90% on jalustan kanssa kuvattuja. Tutun kuuloisia noi ongelmat, ne on ihan samat täällä XD Mulla on pari vakkaripaikkaa missä kuvaan aina ja sit yritän kartoittaa paikkoja mun arki-reittien varrelta, kun ei oo hirveesti ainakaan arkisin aikaa lähteä oikein etsimällä etsimään kuvausmestoja. Tavoitteena löytää yksinkertaisia ja vaaleita taustoja, haasteena se, että kuvaan gorilla-tripodilla joten tarvin jonkun tolpan mihin saan sen kiinni :---p Joo ihmiset tuijottaa ja tietty se vähän häiritsee, mutta siihen tottuu! Itse kuvaan Olympuksen kännykkäsovelluksen avulla, niin voin aina tuijotella puhelinta jos on paljon ihmisiä lähistöllä. Niinkuin aina yhtäkkiä on kun alkaa kuvaamaan haha! Mut tuttu juttu toi, että ihmiset on ihan wtf ja tuijottaa piiitkään, ihan kun ne ei ois koskaan nähnyt kameraa :---D Mut niinkuin sanoin, siihen tottuu että ihmiset tuijottaa ja antaa niiden tuijottaa! Ei todellakaan kannata jättää kuvia ottamatta! Tietty yritän vähän aina katsoa sellaisen vähän sivussa olevan paikan, mutta ei se tietenkään aina onnistu. Toivottavasti näistä "vinkeistä" oli vähän edes apua, lähinnä se on se, että tekemällä oppii :--p

   Poista
  2. oikeessa oot, uudesta inspiroituminen on just ihan parasta! :)

   kiitos vinkeistä, oli noista apua ja sainpahan ainakin hieman rohkeutta jatkaa jalustan kans kuvailuja ;) mä oon kans ruvennut ihan arkireiteiltä tsekkailemaan hyviä kuvauspaikkoja missä ois just vaaleita taustoja ja neutraaleja juttuja, mutta tuntuu hirveen vaikeelta löytää sellaisia yhtään syrjemmästä tai hiljasemmista paikoista! tuntuu että sulla on aina niin kauniit ja erilaiset taustat, mietin että miten oikein onnistut tossa :D mutta tack tack! ♥

   Poista
  3. Välillä se on kyllä tosi haastavaa ja tuntuu ettei mikään onnistu yksin kuvaillessa :---D Välillä musta tuntuu että on mulla on jotenkin tosi ankeita taustoja ja aina samat, mutta hyvä kuulla ettei ne lukijan silmään näytä siltä! Niinhän se aina menee, että ne parhaimmat taustat on just jossain vilkkailla kaduilla tai vähintäänkin niin, että katu on ihan autio kunnes sitten saat kameran aseteltua ja oot valmis kuvaamaan... Ei oo helppoa :----P

   Poista
  4. mä niin jaan noi fiilikset! :D mutta onneks välillä taas onnistuu paremmin kuin hyvin, ja yksin saa kuvailla rauhassa ilman kenenkään hoputtamista ;) ei oo helppoa ei, mutta varmasti sen arvoista!

   Poista
 2. Taas kerran sun asu rokkaa!! Niin upee! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit kiitos kiitos! ❤️❤️

   Poista
 3. Tosi kiva yhdistelmä! <3 Pitäisi itsekin löytää kaappiin tuollainen pitkä harmaa pooloneule! :)
  www.cosmopolitan.fi/natalievilen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitod! <3 Mä tykkäsin tästä tosi paljon itsekkkin! Ja voin suositella kyllä pitkää harmaata pooloa lämmöllä :----)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates