• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

PLANE-CURSE


Mitä luulette, jos lähtee reissuun kipeänä niin parantuuko sen reissuviikonlopun aikana? Ei. Viime viikolla sain jostain tartutettuani itseeni kunnon syysflunssan ja tietenkin juuri sillä viikolla kun suunnitelmissa oli reunion vaihtarikavereiden kanssa Prahaan. Ei siinä oikein mikään auta :------D Tällä hetkellä oon tietenkin enemmän kipeä kuin lähtiessä, eikä pahemmin naurata tää keissi. Mutta oli kyllä sen arvoista! 

Praha on ihana kaupunki!! Kirjoittelen siitä lisää tällä viikolla ihan kuvien kanssa, nyt halusin jakaa nämä Jhon Lennon seinän luona otetut nopeat kuvat musta ja mitä mulla oli päällä. Erittäin basic linjalla mentiin koko viikonloppu. Onneksi Prahassa oli vielä reippaat parikyt astetta lämmintä vaikkakin jouduttiin sadetta pakoilemaan, sen sijaan että aurinko olisi paistanut. Musta teeppari ja farkkuhame, adidaksen superstarien kanssa on aika pomminvarma kombo. Sopivasti street style, mutta samaan aikaan chic. Tällä hetkellä mustan ja farkkusinisen yhdistelmä näyttää omaan silmään jotenkin todella hyvälle. Pitää kokeilla villapaidan ja mutsifarkkujen kanssa myös. 

Nyt ehkä saa reissut olla hetkeksi reissattu. Näin työssäkäyvänä se, että on kaksi viikonloppua putkeen reissussa plus niistä koituvat univelat (yö-aamulennot on aina tietenkin halvimpia), on vähän väsyttävää. Ja erittäin palkitsevaa myös, mitään en vaihtaisi pois. Paitsi sen, että mulla on lento-aina-myöhässä-kirous. Oon lentänyt viimeisen vuoden aikana aika monta kertaa ja joka ikisellä kerralla. AINA. Mun lento on myöhässä. Tää on jo niin tragikoomista että mua vaan naurattaa lähinnä tämä joka kerta. En ylläty enään yhtään sitä että mun lento on myöhässä, erikoisempaa olisi se, että se olisi ajoissa. En suosittele lentämään mun kanssa mihinkään, ennenkuin oon päässyt tästä kirouksesta eroon. Esimerkiksi molemmat lennot viime viikonloppuna Prahaan ja sitä edellisenä Ruotsiin oli myöhässä. Että niin. Siinä vaiheessa ei oikein naurattanut, kun näytti siltä että myöhästyn illan viimeisestä lentokenttä junasta tän koneen myöhästymisen takia. Istuin kaiken lisäksi vielä viimeisellä penkkirivillä ja kone oli täynnä mummoja, jotka olivat erittäin hitaita poistumaan koneesta. Tuskanhiki oli ehkä vähän pinnassa kuin myös epätoivon kyyneleet, että miten ihmeessä pääsen nyt sitten yöllä kotiin. Onneksi ehdin kuin ehdinkin junaan, kun juoksin läpi lentokentän like a madman :--------D 

2 kommenttia:

 1. Siisti seinä, passeli tausta! Toi on kyllä kauheeta, jos itellä on oikeesti kiire pois lentokoneesta kun joka ikisen (jolla ei oo kiire) on pakko hädissään nousta tungeksimaan keskelle käytävään ihan kun ei pois pääsis, en voi sietää sitä :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli kyl aikamoinen seinä! Kerrankin vaihtelua taustaan :--D Hahah no niimpä!! Toi on ihan kamalaa XD

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates