• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SEPTEMBER INSIPIRATION


BIG CHUNKY KNITS 
SKIRTS
PLEATED
DENIM WITH BLACK
ANKLE BOOTIES
WHITE KNITS
SHERLING JACKETS
CULOTTES
ANKLE LENGHT PANTS
PRINT T-SHIRTS
AUTUMN
MUTED COLOURS
GREY
SLIP ON SHOES
LEATHER JACKETS
VINTAGE


Fiilistelen ihan super paljon paksun neuleen ja hameen komboa! Tuntuu että se toimii aina. Parhaimmillaan yhdsistettynä joko tennareihin tai nilkkureihin. Nilkkurit alkaa näyttää myös houkuttavalle kenkävaihtoedolle, kesän jälkeen. Musta ja denim on lemppari väri kombo ja denim ja villa on lemppari materiaali kombo. Jostain syystä vintage teepparit näyttää erittäin hyville mun silmään, varsinkin puettuna joko kynähameen tai levisten kanssa. Vielä tarkenee ehkä just ja just teepparilla ja takilla ulkona. Odotan sitä, kun on tarpeeksi viileää että kehtaa laittaa päälle turtleneck villapaidan. Vajaa 20 astetta ei ihan taida olla sellainen sää. Lasit näyttää pitkästä aikaa hyvältä päässä ja se nörttiviba mikä niistä tulee on: on point. 

Syksy on ehdottomasti pukeutumisen kulta-aikaa. Kaikki näyttää paremmalle ison villapaidan kanssa tai kun asuun lisätään pitkä trenssi tai rento bomber takki. Nahkatakista puhumattakaan! Oon pitänyt taukua nahkatakin käytöstä, mutta nyt tuntuu että alkaa olla oikee aika taas kaivaa se esiin ja käyttöön. Takit on mun heikkous, täksi talveksi taisin ostaa itselle jo jotain pehmeää, mustaa ja ihanaa takkrintamalla. Allekirjoittanut aikoo omistaa tän syksyn hameille ja villapaidoille ja jos jalkoja paleltaa heitetään niskaan pitkä trenssi, niin johan tarkenee taas. 

3 kommenttia:

 1. Niin inspiroiva postaus kyllä. Juurikin paksut ja ylilöysät neuleet yhdistettynä korkeeseen vyötäröön tai esim hameeseen on kyllä rakkautta.

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samaa mieltä, se on kyllä killer kombo!

   Poista
 2. Missä olet ostanut kaikki vaatteet? :)

  VastaaPoista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates