• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SEPTEMBER WANTIES

SEPTEMBER WANTIES

PINSTRIPE CULOTTES
DARK GREY SWEATER
POINTED ANKLE BOOTS
THE LEATHER JACKET


Saahan nyt jo fiilistellä syksyvaatteita, saahan? Syyskuussa ois mun mielestä jo tarkoitus olla vähän viileää ja kirpeää. Sellainen sää että villapaitaan on ihana kietoutua, eikä sellainen fiilis että tähänhän läkähtyy. Vaikka sanoin että en enää tarvi yhtäkään villapaitaa, ois haaveissa kuitenkin sellainen tummanharmaa muhkee neule, vähän korkealla kaulukselle. Ei liian tumma mutta ei liian vaalea, sellainen täydellinen tummanharmaa. Oon käyttänyt culottes housuja hirmu paljon viime viikkoina ja tuntuu että ois hyvä saada mun mustien rinnalle jotkut toiset syksykäyttöön sopivat. Tummansiniset liituraidoille ois täydelliset! Kunhan vaan säät tarpeeksi viilenee, on mun go-to asukokonaisuus varmasti culottesit ja paksu neule.

Omistan kaksi mustaa nahkatakkia, mutta tuntuu että tilaa ois kaapissa ainakin vielä yhdelle! Just tälläiselle biker-rotsille. Voiko nahkatakkeja olla liikaa? Oon varma että just tää yksilö ois se täydellinen ja sit mun elämä ois complete. Toinen haave ulkovaatetus rintamalla ois mokkanilkkurit terävällä kärjellä! Mulla on tämäntyyppiset, mutta kiiltonahkaisena ja oon käyttänyt ne melkein puhki jo muutamassa vuodessa. Nyt ois selkeesti aika mokkanahkaisille sellaisille, kapeella varrella ja sopivan pitkällä ja terävällä kärjellä. 

Mikä on sun syyskuun haave?

2 kommenttia:

 1. Aika samoilla linjoilla mennään! En tiedä onko kyse aikuistumisesta, syksystä vai mistä, mutta eniten kiinnostaa oikein perus vaatteet laadukkailla materiaaleilla. Raitapaitoja, mustia ja harmaita neuleita, Leviksen sherpa farkkutakki ja kelpaisi kyllä nuo sun kollaasin culottesitkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se on just tätä aikuistumista! Muakin kiinnostelee vain basic vaatteet, klassikot jotka kestää aikaa ja käyttöä :---) Ahh leviksen farkkutakki on kyl mun must-buy listalla!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates