• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SLIPON DRESS AND A BUTTONUP SHIRT


Kesällä slip-on mekon alle puettiin teepparia, syksyllä vuoron saa kauluspaidat ja poolopaidat! Bongasin ihanan (ja aina tyylikkään) Millan blogista tän kombon ja toteutin sen aikalailla identtisesti. Asuinspiraatiota parhaimmillaan sanoisin. Ostin tän mekon alunperin siskoni ylioppilasjuhliin ja suunnitelmissa on tulevaisuudessakin käyttää tätä juhlamekkona. Parasta taitaa kuitenkin tässä mekossa olla tämän monikäyttöisyys, tän pystyy niin helposti 'dress down' arkivaatteeksi tennareilla ja lisäämällä jonkun yläosan mekon alle. Tää asu ei nyt ehkä oo sitä ominta mua, mutta kivaa vaihtelua ainakin! Addut tekee tästä kokonaisuudesta enemmän mun näköisen, verrattuna vaikka loafereihin, jotka toimisivat aikalailla yhtähyvin tässä asussa. Mitä mieltä te ootte tästä kerrsopukeutumis-trendistä?

Yllättäen mä oon aika innoissani tälläisistä komboista, vaikka perinteisesti oon niin epäkerrospukeutuja. Nimimerkillä pelkkä villapaita päällä tälläkin hetkellä. Kerroksilla saa heti ilmettä asuun kuin asuun ja kerrostaminen on ehkä se helpoin ja minimalistiseen pukeutumiseen sopivin keino.

Allekirjoittanut on tällä hetkellä koneessa matkalla Ruotsiin, Lundiin! Tai no jos tarkkoja ollaan, niin suuntana on Kööpenhamina, josta joutuu junalla matkaamaan vielä Lundiin. Huvittavaa, että pitää matkata Tanskan kautta päästäkseen Ruotsiin haha. Jos jollain on vinkkejä hyvistä ravintoloista tai kahviloista, otan niitä mielellään vastaan :------)

Ihanaa viikonloppua allihooppa!

6 kommenttia:

 1. Suuuuperkiva asu! :) Oon kans ihastunut tähän kerrospukeutumiseen ja tuolla kaapissa odotteleekin jo siihen sopivat toppi ja mekko. Pian pääsen varmaan asuja toteuttamaaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon samaa mieltä :----)) parasta on just että tätä voi soveltaa vielä talvellakin!

   Poista
 2. Ihana asu! ♥ Pidä hauskaa Ruotsissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Täällä on kyllä ollut ihanaa :--)

   Poista
 3. Anonyymi10/9/16

  Lundissa on ihana lounaspaikka, josta saa hyviä keittoja. Paikan nimi on Buljong ja täältä löytyy tarkempaa tietoa: https://www.facebook.com/BULJONG-160992593962263/?fref=ts
  Tälle iso suositus :) Ihania kahviloita siellä pissaa, kannattaa uskaltaa harhailla kävelykaduilta sisäpihoille, muistaakseni muutamakin ihana löytyi juurikin näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitää koittaa näitä :--)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates