• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

SPORTY CHICTodiste siitä että addun college ja lenkkarit sopii ihan kaiken kanssa. Kuka ois uskonut että siistit puvunhousut ja klassinen trenssi näyttää niiden kanssa näin hyvälle!? Juurikin sen takia, että ne on niin eri maailmoista, eri fiiliksistä. R-a-k-a-s-t-a-n yhdistellä sporttista klassiseen, rentoa hienostuneeseen, leikitellä kontrasteilla mitä omalla tavallaan klassiset vaateparit luo yhdistettynä. Ja vaikka mustan ja tummansinisen yhdistäminen on 'fashion mistake', on mun mielestä tää väripari mitä parhain. Tumma navy ja musta toimii mun silmään hyvin yhdessä, enkä keksi mistä tää sääntö olla yhdistämättä näitä kahta on saanut alkunsa? Mitä mieltä te ootte tummansinsen ja mustan kombosta?

Mulla on just nyt iso ispiraatio blogin ja varsinkin asukuvien suhteen. Tai ehkä oon vihdoinkin 2 kk jälkeen kotiutunut uuteen työpaikkaan, että jaksan töiden jälkeen vielä kuvailla ja kirjoitella helposti. Nää pari ekaa kuukautta oon ollut töiden jälkeen vähän väsynyt, eikä inspiraatiota asukuva lokaatioiden bongaamsieen oo oikein ollut. Nyt on uus ääni kellossa! Ehkä se on tää syksy pukeutuminen, mikä on saanut mut inspiroitumaan :-----) Mut pidetään tää. Kauhulla odotan sitä marrasjoulukuuta kun on jo neljältä pimeää ja mulla ei oo mitään mahdollisuuksia kuvata viikolla mitään blogiin. 

Kävin eilen katsomassa Bridget Jones ja Baby leffan ja en voi kun suositella! Se oli ihan super hauska, parhaimpia komedioita mitä oon nähnyt aikoihin! Ja mä en ees tykkää komedioista haha. Jotenkin vähän kuiva britti-huumori uppoo muhun erittäin hyvin. Ihana leffa. Bonuksena tietty vielä Patrik Dempsey aka Dr Dreamy Greyn Anatomiasta. Whats there not to like. Salissa oli tosin 90% vaan naisia :------D  


0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates