• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SWEATERS & SKIRTSOversized villapaita ja farkkuhame on ihan killer kombo! Mikä nyt ei toimisi ylisuuren villapaidan kanssa? Rakastan tätä villapaitaa, sen haalean beigeä väriä ja palmikoita. Ja sitä että joku on sen itse käsin kutonut. Beige ja farkkusininen näyttää yllättävän hyvälle yhdessä. En oo koskaan oikein osannut saatika halunnut käyttää ruskeaa mun pukeutumisessa, en omista mitään ruskeaa edes haha, mutta tää haalean beige on ehkä se mitä täydellisin värisävy. Mukavaa vaihtelua ainakin mun ainaisiin harmaisiin ja mustiin neuleisiin! Tänä syksynä lupaan yrittää käyttää hameita, niin mini kuin midi mittaisia as-long-as-possible-as-much-as-possible. Pitää muistuttaa itseään siitä kuinka hyvälle yksinertaisesti hameet näyttää villapaidan kanssa. Next up mun kokeilulistalla on midimittainen vekkihame yhdistettynä villapaitaan. 

Nyt tarvitaan vain ne villapaita säät, Osloa on hellinyt ihmeellinen lämpöaalto ja joka päivä viimeisen viikon ajan on ollut reippaastyli 20 astetta lämmintä. Ja mä kun haluisin pukeutua paksuihin neuleisiin! Täytynee nauttia vielä tästä hellimisestä, tuun varmasti kaipaamaan näitä kelejä sitten lokakuussa. 

Ihanaa sunnuntaita ja ensi viikkoa! 


6 kommenttia:

 1. Ihana villapaita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää on ihan lemppari :-----))

   Poista
 2. Sopivia syyskelejä täälläkin odotellaan, jotta päästään yhdistämään lyhyet helmat muhkeisiin yläosiin ennen kuin pitää sukkahousut jalkaan kiskaista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahh noi säät on niitä parhaita! Varsinkin kun en voi sietää sukkiksia :'---D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates