• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

THE BASIC OUTFIT


Oon yllättänyt jo itsenikin siitä, että en oo vielä(kään) yhdistänyt vaaleanpunaista bomberia kokomustaan asuun. Ehtiihän sitä sitten syksyllä ja pimeälläkin heh. Vaalenpunainen toimii todistetusti myös vaalean farkun ja valkoisen teepparin kanssa. Tän enemmän basic asu ei kai voi olla. Tätä mä heitän niskaan silloin kun en keksi mitään muuta. Nää farkut ei oo ehkä maailman imartelevimmat mutta voi että kun nää on mukavat ja hyvät päällä :'-----D 

Oon yrittänyt vaihtaa vaihtelunvuoksi mun ainaista keskijakausta sivujakaukseen. Mulla oli ennen aina sivujakaus, mutta nyt tää keskijakaus on juurtunut mun päähän niin pahasti, että sen vaihtaminen sivulle tuntuu ihan mahdottomalle tehtävälle. Hiukset ei asetu sitten millään ja muutenkin en oikein tunnista itseäni peilistä... Tuntuu että sivujakaus, varisnkin vähän messy sellainen, sopii tähän mun juurkasvu tilanteeseen. Näissä kuvissa ja sivujakauksella ne ei näytä läheskään yhtä pahalle kuin keskijakauksen kanssa jolloin tyvikasvu tuntuu oikein tuplautuvan. En oo tätä tyveä kyllä hetkeen värjäämässä, yritän kasvattaa tästä sellaisen tyylikkään tyvikasvun, sellaisen joka on tehty värjäämällä. En tiiä onko se mahdollista hahah. Sanokaa sitten kun tää tukka alkaa näyttää ihan hävyttömälle.

En yleensä kärsi maanantai syndroomasta, mutta tänään on kyllä maanantai tuntunut maanantaille. Nukuin jostain syystä kovin huonosti (toim huomauttaa että kun sanon että nukuin huonosti, se todellisuudessa tarkoittaa sitä että heräsin kaksi kertaa yön aikana ja nukahdin heti uudelleen) ja olin töissä aivan useless. En tiedä mihin tää päivä kului, pakko mun on ollut saada jotain aikaan koska yhtäkkiä kello olikin jo kotiinlähdön aika :----D Huomenna sitten paremmin. 

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates