• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

ARMYGREEN BOMBER


En ymmärrä miten tää bomber ei oo näkynyt blogissa kertaakaan, vaikka oon käyttänyt melkein päivittäin sen jälkeen kun tän itselle ostin! Tuntuu että tää toimii asussa kuin asussa pienenä väripilkkuna oranssin vuorensa ansiosta. Bongasin tämän Topshopin armynvihreän bomberin oranssilla vuorella kun ajoin pyörällä liikkeen ohitse ja oli pakko pysähtyä. Yllätyksekseni tää oli second handia, ilmeisesti liikkeen myyjän vanha takki (:--D) ja en vain voinut millään lähteä kotiin ilman tätä. Onneksi hintakin oli second hand mukainen haha. Tää on niin klassinen bomber värityksineen ja kaikkineen, just sellainen mistä oon haaveillut kauan. Mielenkiintoa ja luksusta tähän tuo se, että tää pintamatksu on kiiltävä, jonka vuoksi se on _täysin_ erilainen kuin mikään bomber jonka jo omistan. Tää asu on tän hetken luottokokonaisuus töihin. Liehuhousut ja musta villapaita on kombo, mikä toimii niin töissä kuin vapaa-ajallakin, varsinkin bomberin ja valkoisten tennareiden kanssa. 

Liehuhousujen käytön ei todellakaan tarvi rajoittua kesään, vaan käyttöaikaa saa helposti lisää kun pukee niiden alle legginsit ja yläosaksi valkkaa villapaidan. Oversized neule ja löysät housut saattaa kuullostaa huonolle kombolle, mutta mä voin vakuuttaa että se toimii. On ainakin syksyn mukavin asukokonaisuus jos ei muuta :----p

Syksy on tosiaankin iskenyt Osloon, tänään palelin ihan kunnolla töihin lähtiessä. Pari astetta plussan puolella ei oo kovin hääppöisesti. Muutenkin tämä viikko on lähtenyt vähän kankeasti käyntiin, oon tänään ollut niin tuhottoman väsynyt. Ei ole ollut kaukana etten ois nukahtanut bussiin työmatkoilla ja päivä vaati muutaman kahvikupposen käynnistyäkseen. Mistä energiaa syksyyn?

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates