• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

AUTUMN OUTFIT INSPIRATION FROM LAST YEAR


Palaan säännöllisin väliajoin vanhoihin asukokonaisuuksiin, varsinkin silloin kun oma inspiraatio alkaa olla lopussa. Välillä, pakko myöntää, jopa viimevuotiset asukokonaisuudet aiheuttaa vähän myötähäpeää haha.... Mutta useasti niistä saa valtavasti inspiraatiota! Omalle tyylilleen tavallaan sokeutuu ajan myötä ja kun yrittää keksiä pyörää uudelleen on ihan suotavaa katsoa taaksepäin niihin perusasioihin jotka toimii. Tässä neljän kombo, mun suosikit viime vuoden lokakuulta!

Vuodessa ei oo paljon mikään muuttunut, paitsi hiustenväri xD Tykkään edelleen ihan super paljon näistä kaikista asuista ja jokainen vaate löytyy edelleen omasta vaatekaapista. Nyt tätä tukkaa katsellessa, pakko kyllä myöntää että onhan toi mun luonnollinenkin tukanväri tosi kiva! Onhan se vähän tummahko, mutta ei huono. 

Viime syksynä oon tykännyt ihan samoista jutuista kuin nytkin, sherling takista, poolopaidoista, mustista puvunhousuista ja lenkkareista. Pakko oli ottaa tähän katsaukseen mukaan myös tuo korkokenkä-asu, jaksaisipia käyttää korollisia kenkiä useamminkin! Ne vaan tuo asuun kuin asuun sitä jotain, vähän niinkuin huulipuna tai hattu. Näistä kuvista inspiroituneena voisin myös kokeilla jälleen tukan kihartamista, oon täysin unohtanut sen taidon aamuisin kun herätyskello soi 6.45. 

Mun lempparit viime vuoden asuista on joko ekana tai vikana oleva asu, all-black nyt toimii aina, kuin myös tuo taivaallinen sherling takki yhdistettynä farkkuihin ja lenkkareihin. Mitkä on teidän suosikit?


4 kommenttia:

 1. Mun lemppari on ykkönen! Toi pitkä sininen takkikin on kyllä upee, mutta itse pukisin just mieluiten ykkösen. Toi vaan toimii tänäkin päivänä niin sika hyvin <3

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ykkönen on kyl niin on point! Voisin pukea heti uudelleen päälle ;---p uskon että se on klassikko asu joka toimii aina vuodesta toiseen!

   Poista
 2. Aivan ihania noi kaikki! <3 toi viimeisen kuvan taki, HALUAN!

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih kiitos!<3 toi takki on mun all time lemppari, täydellinen sherlingtakki <3 <3

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates