• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

BLOGGER-JACKET


Tän Zaran rotsin vois varmaan suoraan nimetä bloggari-takiksi. Oon varmaan nähnyt tän oman blogini lisäksi ainakin kuudessa muussa blogissa :-----D Pakko vaan todeta että on myös muilla kuin mulla hyvä maku! Tai sitten Zara vaan onnistui luomaan sen täydellisen takin. 

En voi sanoa että oon innoissani siitä, että tää takki kävelee vastaan melkein joka toisella vastaantulijalla. Haha mua melkein ärsyttää se, että tästä takista on muodostunut näin suosittu! Aina säännöllisin väliajoin huomaan että joistan vaatteista muodostuu bloggari-vaatteita ja yleensä en lähde siihen juttuun mukaan. 'Nautin' siitä että multa löytyy uniikkeja vaatteita, juttuja joita en bongaa kenenkään muun päällä. Tän vuoksi suosikin paljon vintagea, koska uniikkius on silloin melkein taattu. En voi tietenkään väittää etten käyttäisi myös paljon näitä trend-piece vaatteita, onhan mulla jalassa aina melkein myös addun superstarit. Mutta in the end, ei vitsit tää on ihana ja niin pehmeä. Täydellinen takki. Juuri tarpeeksi yksinkertainen ja oikea malli. Oon käyttänyt pelkästään tätä viimepäivinä, tää on täydellinen nollan ympärillä pyöriviin lämpötiloihin.  

Mitä mieltä te ootte näistä bloggari-vaatteista? Luin jostain että se melkein ärsyttää lukijoita XD

Denim yhdistettynä mustaan ja tumman harmaaseen, ahh, niin hyvä kombo. Tää Cubuksen villapaita on se täydellinen villapaita. Pehmein materiaali, täydellinen puoli-poolokaulus ja tämä laskeutuu kuin unelma! Tällä kertaa sipaisin sen farkkujen sisään, mutta melkein paremmalle tää näyttää ihan suorana. Neuleen pituus on just oikea, kuin myös sen löysyys. Mun taitaa olla pakko palata vielä Cubukseen ja ostaa tämä sama neule eri värissä! Tää taitaa olla kyllä mun lemppariasu hetkeen, niin mun näköinen. Denimiä, addut ja mustaa. You cant go wrong with that. 14 kommenttia:

 1. Hahah samaistun niin paljon, mä myös välttelen vaatteita joita tuntuu olevan joka toisella :---D On ihanaa kun omat vaatteet on hiukan uniikkeja ja oma tyyli on oikeasti oma. Totta kai multakin löytyy Addut, Converset ja mitä vielä. Mutta kuitenkin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Yleensä onnistunkin siinä aika hyvin, ehkä mun maku on sen verran kummallinen, niin ei usein nää muilla samoja vaatteita :-----DD Mut eihän nyt vaikka adduja ja consseja lasketa tähän xD

   Poista
 2. mutta toisaalta siinä on myös jotain ihanaa, kun huomaa että vaikka on sama vaate, niin silti se oma tyyli on uniikki ! Kun näkee miten eri tavalla ihmiset yhdistelee samaa vaatekappaletta, niin siinä on myös jotain tosi inspiroivaa ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toikin on kyllä totta! Välillä just kun näkee jonkun oman vaatteen/saman tyylisen jollain muulla ihan eritavalla yhdisteltynä, tuntuu just että silmät avautuu kaikille uusille mahdollisuuksille :--D

   Poista
 3. Mä en ehkä nykyään enää lue sellasii blogei, mis kaikilla olis se sama bloggaajavaate, mut muistan ne ajat kyl ku kaikilla oli ne hirveet ja sairaan kalliit kumisaappaat esimerkiks xD Tiiätkö ne? :D Mä en oo nähny tota takkiikaan tai ainakaan en muista. Tykkään yhdistelmästä! Ja siis onks siel lunta??? Hyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai Hunterit? XD Heh ehkä mä just vaan luen niin laajalla scopella just oikeanlaisia blogeja että oon tähän törmännyt useesti! Ja voi olla että just siksi kiinnitän siihen huomiota kun itsellä on tää takki :---P Anyways, tää on ihan super kiva! Haaa ei oo lunta! Oltiin viime viikonloppuna pohjoisemmassa vuorilla, jolloin oli kyl kuuraa maassa mut ei sentään vielä lunta!

   Poista
  2. joo just ne! xD näin taas pitkäst aikaa sellaset yhel bloggaajal instagramis ja ne on vaan kauheet :D mielummin käyttäisin ite vaik perus Nokian Hai-saappaita vai mitkä olikaa, haha. puhelimen näytöltä näytti ihan lumelta, mut nyt näkee paremmin! lumi sais mun puolesta kyl odottaa tuloaan viel hetken..

   Poista
  3. haha samaa mieltä! Hait ois munkin valinta XD Joo ei ihan vielä lunta kiitos!

   Poista
 4. Ei oo kyllä mikään ihme, että tota takkia näkyy monissa blogeissa, on meinaan makee takki!! :o

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä!! Rakkautta ensisilmäyksellä :-----)))

   Poista
 5. Joo onhan se toisinaan vähän tylsää että joitain tiettyjä vaatteita näkyy niin paljon, mutta musta tärkeämpää on, kuinka niitä vaatteita itse yhdistelee, kuinka ne sopii omaan habitukseen, kuinka ne kantaa päällään jne. Uniikki tyyli koostuu monesta seikasta, ei vaan siitä, että vaatteet on erilaisia kuin kaikilla muilla (mikä on käytännössä aika haastavaa nykyään). :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot ihan oikeessa! Nykyään kyl jos shoppailee varsinkin perus (hm, zara, gina tricot) kaupoissa on vaikee välttyä siltä että ois ihan uniikki omine vaatteineen :---P Tärkeää on just sit se miten ne yhdistää omassa tyylissä ja uskon että vaikka tätä takkia näkyy paljon, tuntuu se kuitenkin mulle just mun takilta kun pääsen yhdistelemään sen just mun tyyliin! Takki varsinkin näyttää eri asujen kanssa melkein eri vaatteelta :---)

   Poista
 6. Ihana asukokonaisuus! Kuulun just niihin lukijoihin, joita melkee ärsyttää ku monessa blogissa näkyy sama vaatekappale (vaikka itellä kans esim.addut xD) mut tähän takkiin en oo viel kyllästynyt!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha voin kyl ymmärtää ton fiiliksen, itsekkin kun luen paljon blogeja välillä jotkut vaatteet tms tulee melkein ulos korvista jo (varsinkin jos ne ei sovi yhtään omaan tyyliin). Mä en tähän takkiin varmasti ikinä kyllästy! XD

   ps Adduja ei lasketa!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates