• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

BLUEBERRY & LIQUORICE


KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / SPONSORED

Pääsin mukaan Indiedaysin ja Arla Ihanan kampanjaan, jossa inspiroidutaan heidän uutuustuotteiden Greek Style lakristi-mustikka tai lakristi-sitruuna värimaailmoista. Mä imen pukeutumisinspiraatiota useimmiten vastaantulevista ihmisistä, blogeista ja Pinterestistä. Pinterest on paikka, jossa voisin viettää tunteja selaillen erilaisia tyylejä ja asukokonaisuuksia ja jonne aina palaan etsimään kadonnutta inspiraatiota. En voi väittää että oisin ennen inspiroitunut jugurteista pukeutumisen kanssa, mutta ajatuksena se ei ole mitenkään mahdoton. Saatan usein fiilistellä eri väriyhdistelmiä ympärilläni ja myöhemmin kokeilla niitä asukokonaisuuksissa.

Meikä-muidu on tietenkin #LakritsiMustikka tiimissä, koska mikä muu värimaailma sopisi mulle sen paremmin kuin musta ja sininen? Sininen on ainoa väri mikä esiintyy mun vaatekaapissa runsaammin kuin vain yhtenä vaatekappaleena ja sinistä väriä voi kuvailla mun ultimate turvaväriksi. Mun ei varmasti tarvi kertoa sitä, että kuinka paljon musta on mun väri pukeutumisessa haha? Tiimivalinta oli mun kohdalla siis aika helppo. Entäs se asu sitten?


Farkut on mun ykkös-alaosa aina syksyisin ja siniset farkut olivat siten itsestäänselvä valinta sini-mustan asun perustaksi. Nahkatakki on myös syksyinen klassikko ja varsinkin farkkujen kanssa nahkarotsi on mun mielestä yksi toimivimmista ja helpoimmista komboista. Oon viimeaikoina fiilistelly tummansinisen ja mustan yhdistelmää, ja vaikken ehkä normaalisti pukeutuisi sinisiin farkkuihin ja siniseen collegepaitaan, värimaailmasta innostuneena halusin toteuttaa asukokonaisuuden all the way! En tiedä miksi oon ennen karttanut sinisen ja farkun yhdistämistä, nyt tajuan kuinka sivistyneelle ja klassiselle ne näyttävät yhdessä. Tummansininen ja keskisininen farkku on ehdottomasti värikombo mitä kokeilen vielä jatkossakin. Asun kruunaa vielä tummansininen hattu, koska hatut kuuluu ehdottomasti syksyyn, ja tummat mustikka-huulet. 

Jos sini-musta ois sun valinta tän syksyn värimaailmaksi, käy Arla Ihanan-kampanjasivuilla ja liity #LakritsiMustikka tiimiin tai vaihtoehtoisesti #LakritsiSitruuna tiimiin! Tiimiin liittymällä osallituu arvontaan, jossa voi voittaa 150€ arvoisen pikkujoulustailauksen (sisältää hiukset ja meikin)! Kampanja-sivulta näkee muiden bloggaajien toteuttamat asukokonaisuudet, jotka on ihan super-inspiroivia syksyä ajatellen :---)

YHTEISTYÖSSÄ ARLA IHANA 


2 kommenttia:

 1. Ihana asu, oot kyllä just itselles sopivan tiimin valinnut!! :) Ja hei ihana toi huulipuna ♥

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Heh tää on kyl just oikee tiimi mulle värimaailmaltaan :-----D Tää Nyxin Copenhagen on ihan lemppari!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates