• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

FROSTED


Ei oo kovin montaa näkyä mikä ois ollut tätä aamuista näkyä kauniimpaa. Kuura peitti kaikki puut, heinänkorret ja oksat, vuoret oli sumun peitossa ja tunnelma kuin satukirjassa. Norjalaiseen tapaan matkattiin viikonlopuksi mökille, tai 'hytte' kuten sitä täällä kutsutaan. Koin vahvaa yhteenkuuluvuutta luonnon kanssa, sitä samaa seesteisyyttä minkä saan kun mennään Suomessa maalla olevalle kesäasunnollemme. Näköjään sitä voi lähteä maalta, mutta maaseutu ei koskaan lähde susta. Rakastan asua kaupungissa, mutta lähellä luontoa, kaukana kaikesta on helpompi hengittää, ajatus juoksee kirkkaammin ja nukun paremmin. Rakastan luontoa. Norjan vuoret tosin on melkein vastakohta Etelä-Pohjanmaan lakeuksille, mutta samaan tapaan siellä oli lehmiä pelloilla ja pieniä tienvarsi kyliä. 

Maisemanvaihdos pitää tietenkin hyödyntää näin bloggaajana haha ja näitä kuvia katsellessa oon onnellinen että jaksoin nähdä vähän vaivaa kuvaamisen eteen. Kuura luo mielettömän kauniin efektin, varsinkin mun vaalean tukan kanssa.

Mökillä ei voi pukea mitään muuta päälle kuin, tietenkin, norjalaisen villapaidan ja käytössä pehmenneet levikset ja Timberlandit. Nuden ja farkkusinisen värikombo on ihana ja punaiset huulet on pientä extraa, muuten maanläheiseen kokonaisuuteen. Mökillä tehtiin norjalaisia asioita, poltettiin takassa tulta, kiivettiin vuorelle, tehtiin pizzaa, juotiin lämmintä kaakaota ja vuorauduin villapaitaan ja villasukkiin (vaikka sisällä oli lämmin takan ansiosta). Olisin voinut jäädä sinne vaikka viikoksi ja nytkin lähtisin heti takaisin jos voisin! Oiskohan siellä jo lunta?

Ihanaa viikonloppua!

ps vielä ehtii antaa äänen Indiedays Awardseissa suosikki blogille! Äänestämään pääsee alla olevaa banneria klikkaamalla ja joko selaamalla listaa tai hakutoiminnolla etsien oma lemppari. Ja jos se oon minä niin kiitos 
12 kommenttia:

 1. aivan mielettömän upeat kuvat!! ♥ siis vau. kuura näyttää niin herkältä ja kauniilta, ja sun asukin on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♥ Olin kyllä ihan ihmeissäni tästä kuurasta, näytti livenä tietenkin vielä paremmalta :----)

   Poista
 2. Ihana lumihuurre näissä kuvissa! Love it! ♥

  VastaaPoista
 3. Anonyymi29/10/16

  Upeita kuvia!! <3

  t.Terhi, en jaksa kirjautua profiilini : D

  VastaaPoista
 4. siis IHANIA kuvia! todellaki kannatti kuvata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!!♥ Jep onneksi jaksoin vaivautua :----p

   Poista
 5. Niin, niin kaunista !! <3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi4/11/16

  upea asu ja nää kuvat <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!<3 Nää kuvat onnistui kyllä super hyvin :---)))

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates