• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

KNITTED FLARED PANTS


Sain pitkästä aikaa pakotettua houkuteltua poikaystävän kameran toiselle puolelle ja pakko kyl sanoa, että kyllä niissä kuvissa jotka joku toinen on ottanut itselaukaisijan sijaan, on vaan ihan eri fiilis. Oon niin tottunut poseeraamaan ja kuvailemaan yksin, että menin ihan hämilleen. Lopputulos oli kasa huvittavia poseerauksia ja awkward ilmeitä :--------D Yksin kuvaillessa nään livenä kännykältä mitä kamera näkee, joten siitä pystyy asap tarkistamaan miten jokin poseeraus tms toimii. Mutta, niinkuin jo totesin, on näissä jotenkin oma fiilis. Ehkä se johtuu kasvoista? Yksinkuvatessa tuntuu että ilmeet on ehkä enemmän tyhjiä?

Siitä tietää, että loppusyksy on tullut, kun mä kaivan nämä neulotut leveelahkeiset housut jalkaan! Ei vitsit, en muistanutkaan kuinka mukavat nää on päällä ja kuinka kivalta nää näyttääkään! Leveet lahkee toimii mun mielestä parhaiten pidemmän villapaidan kanssa ja kaikista pisimmältä jalat näyttää kun yläosa on lähellä housujen sävyä. Just oikeen harmaata villapaitaa mulla (ei vielä) ole, mutta tää vähän tummempi toimii myös kivasti. Takkina mikä muukaan, kuin the _blogger_ takki. 

 Loppusyksyn ja alkutalven uniformu on löydetty! Toivotaan että nää pantsit on vielä semityylikkäät vielä tänäkin talvena :---P6 kommenttia:

 1. noi housut on täykyt!

  VastaaPoista
 2. Hahahah :DD Voin kuvitella tuon fiiliksen, se on kyllä tosi eri! Jännä miten tiiän tismalleen mitä meinaat, vaikka 99% omista kerroista joku muu on ottanu ne kuvat :D Jotenkin uuden/vieraan kuvaajan kans on vähän samanlainen tilanne vaikka käytännössähän se tilanne itsessään ei oo yhtään erilainen XD MUTTA siis taas niin ihana lookki, aaaa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huh onneksi en oo ainut tän kaa :-----D En tiiä miksi oli niin hassua nyt ottaa kuvia poikaystävän kanssa, koska ihan normaali skenaariohan se oli. Kai sitä vaan tottuu niin johonkin tapaan miten asiat tekee :----P JA kiitos!!

   Poista
 3. Oot oikeessa, näissä on eri fiilis kuin muutoin sun kuvissa, ehkä hieman eläväisempiä ilmeitä näissä! :) Ja siis noi housut on niin makeet sun päällä ja varmasti myös niin mukavat! Kumpa itsekin osaisin rokata noita housuja, mutta ne ei vaan sovi mulle ei sitten millään :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin hymy irtoaa luonnollisemmin kun joku toinen on kameran takana! Hihi kiitos! Ja nää on, ahh maailman mukavimmat housut :------))) Mullakin meni pitkään että löysin oikein istuvat tämmöiset housut, kokeilin tosi monia näitä ennen ja aina sama fiilis että ehh ei nää taida olla mun juttu ja näytän vähän hassulle näissä... Mutta sitten kun löyty just oikeet housut, jotka imartelee oikeista kohdista on homma ihan eri! Et voi olla ihan vaan siitä kiinni, ettet oo vielä löytänyt sun täydellistä paria ;----)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates