• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MOROCCAN HAIRSERUM

SPONSORED / YHTEISTYÖ


Ollessani vielä pitkätukkainen, oli latvojen hoitaminen mun ykkösprioriteetti. Varsinkin pidemmän tukan kanssa on latvojen ravitseminen ihan ehdoton juttu, mutta miksei myös lyhyemmän tukan kanssa? Värinpoisto(je)n ja aurinkoisen kesän jälkeen kaipaa mun lob ehdottomasti vähän hoivaa, selvää on ettei värinpoisto tee tukalle hyvää. Mun hiukset on yllättävän hyvin tän koko prosessin kestäneet, vaikka pesen myös niitä jatkuvasti kuivattavalla hopeashamppoolla. Talven tullen kenen tahansa hiukset kaipaa vähän sitä jotain, koska kylmentyvä ilma ja kuiva sisäilma vievät viimeisenkin kiillon auringon ensiksi kuluttamista suortuvista.

Sain MayBeautyltä testaukseen heidän Moroccan miracle-hiusseerumia, joka sisältää arganöljyä, manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä. Tästä öljy-kombosta huolimatta tuote on itsessään todella kevyt ja myös rasvaton. Jotta saisin pidettyä mun latvat nätissä kunnossa, vähemmän karheina ja pörröisinä, on hiusseerumi täydellinen vaihtoehto mulle. Satun olemaan vähän laiskainpuoleinen mitä hiustenhoitoon tulee, joten helppous ja nopeus on plussaa. Oon hyvin onnellisena tätä tuotetta lisännyt aina suihkun jälkeen karheeseen tukkaan, joka kuivuu ihanan pehmeäksi! Tuotetta voi lisätä myös kuivaan tukkaan, pick me up-tapaan, jolloin hiuksista saa esimerkiksi sähköisyyden pois. 


Yllä näkyy mun kutrit ennen ekaa käyttöä ja oikealla parin viikon käytön jälkeen. Mun hiusten pelastus taitaa olla se, etten käytä fööniä (en edes omista sellaista) ja harvemmin teen mitään lämpökäsittelyä. Mun hiuslaatu on aika karheaa hevosenjouhta, mikä on korostunut värinpoiston jälkeen. Sellainen pörröinen karhea tukka on normaali-tila. Tokassa kuvassa näkyy selkeästi se, miten mun hiukset on sileämmät ja vähemmän pörröiset. Score 


Tuote itsessään on erittäin helppokäyttöinen, mä otan kaksi pientä pumppausta ainetta kädelle, hieron käsiä yhteen, levitän sen latvoihin tasaisesti, joko kuivaan tai märkään tukkaan. Ja se on siinä. Seerumi on miellyttävän tuoksuinen ja ei jätä hiuksia raskaan tai öljyisen tuntuiseksi. Ainakaan jos sitä ei laita liikaa! Tuote ei tuoksu hiuksissa levityksen jälkeen ollenkaan, mikä on mun mielestä hyvä juttu. Sanoisin että tämä tulee olemaan mun luottotuote aina hiusten pesun jälkeen ja hätätilanteissa, kun hiukset kaipaa piristystä ja kiiltoa.

Hiukset tuntuvat paljon pehmeämmille, kuin ennen ja ehkä myös vähän paksummille. Oon myös huomannut sen, että hiukset eivät katkeile enää niin helposti, vaan ovat selkeästi paljon elinvoimaisempia ja vahvempia. Koska tuotetta riittää vain pieni määrä, tämä pullo tulee kestämään aktiivisessa käytössä myös aika pitkään. Mä voin käsi sydämellä suositella tätä tuotetta!


Jos te haluatte testata tätä seerumia, alennuskoodilla reettahair saatte siitä 30% alennuksen Maybeautyn nettikaupasta :----)2 kommenttia:

 1. Anonyymi30/11/16

  Tilasin tän ja nyt käyttäny about kuukauden verran. Ihan huippu seerumi! Ei jätä ollenkaan rasvaseksi ja hiuksista tullu ihanan pehmeät ja siloset :) Suosittelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuin hyvä kuulla! Mulla ihan täysin samanlaiset kokemukset kuin sulla, tykkään tästä tosi paljon :----)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates