• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

MOST BEAUTIFUL PHONECASES


En oo koskaan oikein omistanut 'main-stream' puhelinta aka Iphonea, johon ois maailman helpoin löytää toinen toistaan upeampia kuoria. Joskus vakavssani harkitsin Iphonen ostamista vain tämän takia, kunnes nauroin ääneen. En mä nyt voi yksinkertaisesti ostaa jotain tiettyä puhelinta vain sen takia, että siihen saa kivoja kuoria. Kun en muuten ees ole omppu-fangirl. Mun tän hetken puhelin on Huawein Honor 7, johon saa joitain kuoria, mutta mun makuun ei oikein mitään kivoja.

En tiedä ootteko tietoisia Etsystä? Se on modernin ajan aarreaitta, josta löytyy ihan kaikki ja sit vielä enemmän. Jonkin ajan siellä selattuani törmäsin kauppaan, joka valmistaa puhelimeen kuoria, nimeltään Momscase. Omistajalla ei suoraan mun puhelimeen ollut valmiita kuoria, mutta kysyin kuitenkin oisko mahdollisuutta saada. Hän vastasi varmaan viiden minuutin sisällä, että onnistuu ja sain valita joko valmiista designeista tai keksiä oman! 


Nämä kaksi oli mun valintaa ja ei vitsit oon onnellinen ja tyytyväinen! Siihen pohdintaan, että minkälaiset kuoret nyt sitten haluan saikin upotettua aika monta tuntia.. Nämä on laadultaan ihan 100%, värit ja kuviot menee nätisti ja kuoret ovat ihan täydellisen kokoiset mun puhelimeen naksahtaen helposti paikoilleen ja irti.  Yhden kuoren hinta oli siinä 12 euron paikkeilla, riippuen vähän mallista. Kun mä tilasin oli meneillään tarjous, jos tilasi kahdet kuoret sai postikulut ilmaiseksi.

Mulle tulee jotenkin myös super hyvä mieli siitä, että voin tukea pienyrittäjää, sen sijaan että ostaisin joltain suurelta valmistajalta. Ja ompahan ainakin ihan uniikit kuoret! Suosittelen Etsyä ja erityisesti tätä kauppaa lämpimästi, jos etsinässä on jotain spesiaalimpaa ja uniikkia. Monessa kaupassa on mahdollisuus pyytää tuotetta omalla kuvalla / designillä halutessaan. Mä oon todennut sieltä tilaamisen erittäin helpoksi ja vaivattomaksi. (ja koukuttavaksi)


2 kommenttia:

 1. Anonyymi8/10/16

  Onpas upeat kuoret! Mullakin on sama puhelin kuin sulla, en ole iphoneja omistanut, ja aina harmittelen ettei mistään löydä kivoja kuoria. Mut noi sun on niiiiin nätit!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Ihan epäreilua ettei muille kuin iphoneille oo kivoja kuoria :---P Onneksi juurikin Etsy pelastaa!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates