• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

NUDE FISHER-SWEATER


Tän villapaidan täytyy kyllä kuulua mun tän vuoden suosikkilöytöihin, tää on vaan just eikä melkein se täydellinen palmikkovillapaita. Just sopivan oversized, ihana nude väri ja niin laadukkaasti käsinkudottu materiaali että melkein itkettää. Toinen nappilöytö on tää musta crossover-laukku. En normaalisti koskaan käy cubuksessa, mutta erään ihanan villapaidan houkuttelemana eksyin ja ostin paidan kuin myös tän veskan. Just oikee koko, niin että kamera ja kaikki muu tilpehööri mahtuu mukaan ja jälleen kerran vähän Chloé Faye-fiilis ympyrä-metalli yksityiskohtineen. 

Pitkillä hiuksilla käytin hattuja melkein joka päivä, mutta jotenkin lyhyellä tukalla hatut ei enää tunnukkaan niin omalle jutulle. Harmi sinänsä, koska niillä saa heti asuun kuin asuun, sitä jotain ja pelastettua sen huonon hiuspäivän, kun ei ole taaskaan kolmeen päivään jaksanut pestä tukkaa :----D Tän asun väriskaala ei myöskään oo sitä normaalia minua, valkoista ja nudea. Vaikka mustan puuttuminen tekeekin asusta 'ei mun näköisen' on se taas vaatevalinnoiltaan 'minua'. Mommyfarkut ja muhkee neule vois olla mun tavaramerkki. 

Se hetki kun tarkenee vielä loafereilla farkkujen ja villapaidan kanssa, on niin äkkiä ohimenevä. Mutta ahh kuinka hyvältä se näyttääkään! Mitä mieltä ootte asusta? :---)


10 kommenttia:

 1. aivan I H A N A asu! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos♥♥ Samaa mieltä :----p

   Poista
 2. Mielettömän kiva asu ja ihana löytö toi laukku! Hyvä että nappasit senki mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi nappasin enkä alkanut pihistelemään :----D Tästä tulee kyllä muodostumaan mun luottoveska!

   Poista
 3. Ihan sika hyvännäkönen. Nyt harmittaa, kun myin ihan vastaavanlaisen neuleen kirpparilla. Damn... Mäkin oon niin mustavalkonen, että jopa nude tuntuu oudolta päällä, mutta vitsi et näyttää hyvältä! <3

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♥ Ei vitsit, toi on paha kun käy noin :----d Joo tää nude on aika villi veto haha, onneksi aika lähellä luonnonvalkoista niin rauhoittaa mieltä XD

   Poista
 4. Ihana asu! Valkoisten farkkujen ja nuden villapaidan yhdistelmä on yllättävän toimiva. Ja hattu + kengät kruunaa kokonaisuuden:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin olin yllättynyt miten kivalta ne näyttikään yhdessä :----)

   Poista
 5. Ihana asu! Ja toi laukku on kyllä oikee löytö, mää en oo täällä paikallisissa Cubuksissa kyllä nähnyt tuollaisia :o

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näitä oli vaan ihan muutama täällä Oslossa ja kun yritin etsiä tätä nettikaupasta, jotta oisin saanut sen linkattua tähän postaukseen, niin en löytänyt tätä laukkua ollenkaan :---o wierd.

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates