• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

OCTOBER WANTIES

1. NUDE TURTLENECK
2. BLACK CROSSBODY
3. NAVY BEANIE
4. BLACK SHEARLING


Oon pitkään katsellut tätä tiettyä h&m nudea palmikkoneuletta, ehkä siksi että se on suhteellisen edullinen ja noh, ihana! Kaupassa sitä on kuitenkin ollut vain kokona xl ja en oo osannut päättää onko s vai m sopivampi koko netistä tilatessa. Tää on se tän talven must have, täydellisen rento villapaita pienellä poolokauluksella. Oon pitkään kaivannut mustaa crossbody laukkua, jonne mahtuisi kamera ja jotain muutakin. Vaikka mulla on käytössä Olympuksen Epl 7, mikä on aika pieni kamera kooltaan, tuntuu että laukkuja tässä kokoluokassa on todella vähän tarjolla. Toiveissa olisi yksinkertainen (kohtuu hintainen), musta laukku pitkällä hihnalla, vähällä koristeluilla ja mieluusti kultaisilla yksityiskohdilla. 

Pipo per talvi on musta ihan ookoo tahti piporintamalla. Täksi talveksi haluan tummansinisen palmikkopipon! Toisaalta sellainen perinteinen kalastajanmyssy ois aika kiva myös malliltaan ja ribbineuleellaan. Ja sitten tämä. Tää takki on täydellinen. Zaran versio Acnen klassikko sherling takista. Love at first sight. 

ps. Mä oon ehdolla tänä vuonna Indiedays Awardseissa ja oisin mitä kiitollisin jos mulle äänenne annatte! Ei oo pakko haha. Mutta jos mun blogi teidän mielestä ansaitsee äänen, tai oon onnistunut inspiroimaan mun sisällöllä, alla olevaa banneria painamalla pääsee äänsestämään :---*


0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates