• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

POINTED SUEDE BOOTS


Mitä terävämpi kärki sen parempi. En muutama vuosi sitten olisi voinut uskoa sitä, että haaveilen teräväkärkisistä kengistä. Huvittavaa on seurata sitä miten se oma mieli muuttuu ja kehittyy, varsinkin trendien ja muodin suhteen. En enää uskaltaisi kovaan ääneen kuuluttaa sitä, että en ikinä käyttäisi jotain tai naureskilisi huvittuneesti ajatukselle. Niin monta kertaa oon mä mun takkini kääntänyt. Tällä hetkellä teräväkärkiset nilkkurit on ehkä kauneinta mitä tiedän. 

Musta on ihan ookoo, että vaihtaa mielipidettä. Varsinkin kun kyse on kuitenkin näin(kin) vähäpätöisestä ja ei niin vakavasta asiasta. Mieluummin on miksei kuin ei. Mulle on muutamaan kertaan todettu, että kaikki näyttää hyvältä mun päällä, mutta kehuja ei voisi ikinä kuvitella pukevansakkaan tätä tai tuota vaatetta päälle. Mutta miksei? En pukeudu sen mukaan melkein koskaan, että mikä olisi mun vartalotyypille/pituudelle tai millekkään sopivaa. Säännöt on tehty rikottaviksi ja huh huh oishan se elämä nyt aika tylsää jos pitäisi miettiä liian tarkkaan, noh sopiiko tää nyt mulle. Jos tykkään jostain, on se sitten mommyfarkut tai midimitta, niin sitten mä pukeudun siihen. Uskon että jos päättää näyttävänsä hyvältä jossain vaatteessa, niin sitä sitten myös näyttää hyvältä muiden silmissä. 

Palataan näihin kenkiin; eihän mun 'isohkolle' 38-39 jalalle nyt ehkä oo imartelevinta se että kengissä on terävä kärki. Saattaahan se jalka nyt näyttää vielä entistä enemmän pidemmälle. Mutta ahh, ei sillä niin väliä. 

Metsästin pitkään (no ainakin kaksi kuukautta) sitä täydellistä mokkanahkaista, yksinkertaista, teräväkärkistä kenkäparia sopivan matalalla korolla arkikäyttöön ja vihdoinkin löysin ne! Kengät on Mangosta ja aitoa nahkaa, eikä hintakaan päätä kovin paljoa huimannut (699NOK). Omistan kiilto(teko)nahkaiset teräväkärkiset nilkkurit ja oon kirjaimellisesti kävellyt ne puhki parin vuoden aikana. Tää toimii sopivana indikaattorina sille, että näille uusille tulokkaille tulee olemaan myös käyttöä. Nää on jopa vielä vähän kivemmat kuin ne entiset!4 kommenttia:

 1. Looking good! Mulla kans täydelliset mustat nilkkurit etsinnässä, ja nää olis kyllä hyvät vaihtoehdot! :----) Mietin Vagabondeja, mutta niissä on kyllä aika paljon hintaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on tosi hyvät vielä kanssa jalkaan! Mietin myös Vagabondeja, mutta just vähän hintavat ja en löytänyt niiltä sit sitä täydellistä mallia... &Other stories niiltä löytyy yhdet upeet, vähän hintavammat mutta eihän ne tietenkään toimita Norjaan :'----D

   Poista
 2. Miulla kroppa aiheuttaa kyllä oikeesti sen verran ongelmia joidenkin vaatteiden kanssa, etätä suosiolla sanon ettei ne sovi miulle. Pituus (183) rajoittaa paljon, muodokkuus sulkee pois kaikenmaailman kauluspaidat ja esim croptopit ei käy siksi, etten tahdo että mahani turskottaa istuessa paljaana :---D Monet siun asuista taas on upeita, mutta en tuntisi oloani kotoisaksi niissä, siksi aina hoen että en itse osaisi käyttää. :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä mun just huudella, kun oon suht "normaali" vartaloni kanssa enkä tiedosta minkälaisia probleemoita sit muilla erivartaloisilla on :-----p Tietty pukeutumisessa on just tärkeintä se, että tuntee olonsa kotoisaksi ja hyväksi niissä omissa vaatteissaan! Ei muakaan nää sellaisissa vaatteissa missä mä en tunne oloani omaksi itsekseni, mutta yritän sit ennakkoluulottomasti testata vaatteita joita en ihan heti aattelisi mulle "sopiviksi". Joskus ne jutut yllättäen toimiikiin ja joskus menee sit metsään, mikä ei tietenkään blogissa näy koskaan. Tärkeää musta on se, että jokainen löytää sen omalta ja kotoiselta tuntuvan tavan pukeutua ja mä koitan toimia inspiroivana tahona, joka ehkä rohkaisee testaamaan uusia juttuja :-----)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates