• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

3 WAYS TO WEAR: EXTRA OVERSIZED SWEATER
Olen hehkuttanu tätä villapaitaa jokaisen tilaisuuden tullen ja on se blogissakin ihan kiitettävästi esiintynytkin kun ajattelee kuinka monta kertaa se on mulla ollut viimeisen kuukauden aikana päällä. Mun mielestä tää villapaita on maailman helpoin yhdisteltävä, mutta jos siellä ruudun toisella puolella ollaan vielä vähän epäileväisin mielin megasuuren villapaidan käytöstä, niin kokosin tähän postaukseen kolme eri tapaa yhdistellä just tää villis.

Helpoin tapa on tietty pukea alle sukkahousut ja jalkaan säähän sopivat kengät ja tadaa, oot valmis astumaan ovesta ulos. Todistetusti tää villapaita toimii myös farkkujen kanssa kuin myös liehu-housujenkin. Loose-on-loose kokonaisuudet voi olla vähän pelottavia, mutta ah niin mukavia. Hyvin toimii tämä villapaita myös tavallisten puvunhousujenkin kanssa, jos liiallinen löysäily ei tunnu omalle jutulle. Puvunhousujen kanssa tätä aikanaan sovitin ensimmäistä kertaa ja olin sold. 

Siniset farkut ja tummanharmaa on colour match made in heaven ja on selkeesti se lämpimin vaihtoehto. Ainakin jos jalkaan pukee lämpimät talvikengät lenkkareiden sijaan. En oikeastaan keksi mikä tämän kanssa ei toimisi? Ehkä maksimittainen hame :----P Mun lemppari näistä kolmesta on ehdottomasti ykkönen, eli farkkujen kanssa. Mikä on teidän?

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates