• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

CULOTTES IN THE WINTER


Yllätys! Mä oon Suomessa! En blogissakaan hiiskunut sanallakaan, sivulause vihjauksellakaan että oon tulossa Suomeen. Toteutettiin mun siskon kanssa se täydellinen yllätys lopulle perheelle, kun minä saavuin perjantai illalla kotiin yllätysvisiitille isänpäivän kunniaksi! En siis kertonut kenellekkään että oon tulossa viikonlopuksi kotiin Norjasta. Heh, voitte varmaan kuvitella perheen ilmeet ja reaktiot!? Ei vitsit, olin itse tietenkin erittäin innoissani tästä yllätyksestä ja en malttanut millään odottaa tätä viikonloppua saapuvaksi. Paras yllätys ikinä, vaikka itse sanonkin!

Pystyin ottamaan töistä muutaman vapaapäivän, joten oon Suomessa keskiviikko aamuun asti ja on kyllä ollut jollain tavalla erityisen ihanaa olla kotona. Tuntuu melkein joululle. Ihana olla kotona. Jotenkin sitä ulkomailla asuessa unohtaa kuinka kotona on aina kotona ja kuinka Suomi on niin Suomi. Perhe on kyllä paras, myös. Tätä loistokkuutta on tosin vähän himmentänyt se, että yksi mun viisaudenhampaista on päättänyt puhjeta just nyt. Tänään oon viettänytkin hyvän osan päivästä hammaslääkärissä. Hammaskipu on kyllä yksi pahimmista. 

Julkaisin syksyllä asukuvat siitä miten culottes-pökiä voi käyttää syksyllä, niin nyt on sit tietty talven vuoro! Alle joko ohuet tai vähän paksummat sukkikset ja pitkä takki niskaan, niin on ihan ready to go parin asteen pakkaseen. Addut ja culottesit on ihan lemppari pari ja mun mielestä talvella voi ihan hyvin käyttää lenkkareita :----p Toimisi tää asu tietty myös nilkkureidenkin kanssa.

Mä nautin nyt mun kahdesta lomapäivästä 100% (ekat lomapäivät viiteen ja puoleen kuukauteen), ihanaa alkanutta viikkoa teille!

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates