• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

ICE ICE BABYTalvi on vihdoin täällä Oslossakin, ei tosin samoissa mitoissa kuin Suomessa (mikä vähän harmittaa), mutta kuintenkin! Eli loistava aika laittaa jalkaan täysin sileäpohjaiset korolliset nilkkurit. Tasaisella maalla elämä niiden kanssa sujui ihan hyvin, kuin myös ylämäkeen talsiessa, mutta auta armias kun yritin taiteilla tätä alamäkeä alas. Ongelmissa olin jo kuvia ottaessa, koska jos seisoin jalkakäytävän puolella sivuttain valuin yksinkertaisesti alaspäin noin 10 metriä kunnes sain kiinni roskiksesta :--------D En kestä. Saatoin olla aika huvittava näky, kun liuin mäkeä alas. Luistimetkin ois olleet paremmat kenkävalinnat. Tän episodin jälkeen oon käyttänyt vain ja ainoastaan Timberlandeja, en enää ota yhtään ylimääräistä riskiä! Toisaalta, pitäisi käyttää korollisia nilkkureita vähän useammin, pakko myöntää että ne näyttää aika kivalle! Ja tuo vaihtelua siihen ainaiseen lenkkarijalkaan.

Luulisi että Oslossa ois tän lumen kanssa kokemusta, mutta eiei. Eihän täällä mitään hiekoiteta (jalkakäytäviä) tai ainakaan aurata niitä lumesta. Viime talvena, kun oli paljon lunta, näin oikeasti muutaman lapsen _hiihtävän_ jalkakäytävää pitkin kouluun!!! Oikeasti.

Oon viihtynyt vähän liiankin hyvin pelkästään villapaidoissa viimeaikoina, unohtaen kaikki muut yläosat. Kun tottuu pariin pakkas-asteeseen tarkenee kauluspaidalla ihan hyvin talvitakin alla! Vaaleansininen ja denim on match made in heaven, yllättävän raikas ja classic. Jos yhdessä vaiheessa saksin kaikkien farkkujeni polvet auki, nyt on siirrytty seuraavaan vaiheeseen. Tähän mennessä oon saksinut lahkeet irti ainakin puolista mun farkuista. Miten se näyttääkin niin hyvälle? Oon ehkä saanut tarpeekseni siitä ainaisesta lahkeiden käärimisestä. Varsinkin nilkkurien kanssa saksitut lahkeet näyttää mun silmään täydelliselle kombolle!

Tästä takista ei varmaan tarvitse sanoa enään yhtään mitään, tän hetken lempparitakki.

Ihanaa viikonloppua!

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates