• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

#MEOLLAANINDIEDAYS


Mun blogi on kuulun Indiedays Inspirationiin jo vuosia; vuodesta 2013 lähtien. Portaaliin kuuluminen itsenäisenä bloggaajana on toiminut mulle loistavasti, enkä vois olla enemmän tyytyväinen tän hetken tilanteeseen! Ootte saattanutkin huomata että Indiedays ja Blogirinki on yhditynyt kolmeksi isoksi katto-portaaliksi. Mun blogi on edelleen Indiedaysin puolella, joka keskittyy muotiin, kauneuteen ja hyvinvointiin. Indiedaysin lisäksi löytyy Lifie ja Foodlover portaalit, jotka keskittyy enemmän lifestyleen ja ruokaan. Mä luen melkein pelkästään muotiblogeja ja siksi mulle mieluista olikin että Indiedaysin sisältö on yhä painotetummin sitä. Voisi melkein sanoa että luen blogeja juurikin muodin takia, mun lemppari postauksia on juurikin asukuvat. Tän vuoksi vois sanoa, mun blogi rakentuu melkein pelkästään niiden varaan. 

En muista että koskaan olisin blogissa esitellyt mun suosikkiblogeja? Luen ihan hillitöntä määrää blogeja ja välillä tuntuu etten millään ehdi lukea kaikkia postauksia mitä haluaisin hahaa... Parasta on se fiilis, kun löytyy uusi blogi joka on tyylillisesti inspiroiva, siksi blogisuosituksia on aina mukava lukea. Nyt on siis korkea aika toteuttaa tämä itse;esittelen teille viisi mun lemppariblogia jotka löytyy Indiedaysin puolelta!


En muista koska olisin alkanut lukea Annin blogia, mutta siitäkin on jo vuosia. Olin kuitenkin heti myyty! Jos pitäs sanoa vain yksi asia tästä blogista, olisi se mahtavat, laadukkaat, upeat kuvat. Anni ottaa toinen toistaan ihanampia kuvia ja kaiken lisäksi kirjoittaa koukuttavasti, mielenkiintoisesti ja ajatuksia herättävästi. Eikä siinä vielä kaikki! Blogista löytyy myös asukuvia ja mun mielestä Annilla on erittäin inpiroiva tyyli, vaikka se mun omasta tyylistä jonkin verran eroaakin. 


Jennin blogissa oon koukuttunut hänen laadukkaisiin ja minimalistisiin asukuviin, ja tietty tyylitajuun! Tästä blogista saan hyvin usein idean tai inspiraation mun asuihin, meidän tyylit on vähän samantyyliset mikä varmaan tekeekin tästä mulle niin inspiroivan blogin. Blogista löytyy muodin lisäksi myös postauksia luonnonkosmetiikasta. Pakko vielä sanoa, että oon bonganut tästä blogista parhaimpia virkkaus DIY ohjeita ikinä haha.  


Aeska blogin takan on Paula Rovaniemeltä ja jokaisen postauksen jälkeen on mulla kyllä hymy herkässä. Paula kirjoittaa niin elävästi ja hyväntuulisesti arkisistakin asioista, mikä piristää väistämättä myös omaa päivää! Paulan tyylitaju on myös yksi syistä miksi oon koukuttunut tähän blogiin, hän osaa yhdistellä vaatteita täysin eritavalla kuin mä ajattelisin. Mun mielestä on hyvä seurata hieman erityylisiä bloggaajia kuin mitä itse on, tällöin mieli pysyy paljon virkeämpänä ;--) 


Jutan blogi on kuin verkkoversion muotilehdestä! Visuaalisesti niin miellyttävä ja yllättävä. Blogi on täynnä toinen toistaan kauniimpia kuvia, jotka ovat kuin muotilehden sivuilta bongattuaja. Erityisesti kaikki ne upeat asukuvat; voin vain kadehtia toisen tyylitajua! Erittäin ammattimainen ote bloggaamiseen, mutta myös samaistuttava persoona blogin takana, joka välittyy hyvin tekstien kautta. Mariannen blogista löytyy myös (yllätys yllätys) laadukkaita ja inspiroivia asukuvia ja hänen tyylissään on sitä jotain! Mun ja hänen tyylit on melko erilaisia, mutta toisinaan voisin pukea täysin saman asun päälle minkä nään hänen blogissaan ;----D Mariannella on oma tunnistettava tyyli kuvata ja muokata kuvansa, joka näyttää niin hyvälle! Pakko myöntää että oon siitä ottanut inspiraatiota omiin kuviini haha... Blogista löytyy myös videoita! Ehdottomasti yksi niistä hyvänmielen-blogeista :---)

Seuraatteko jo näitä blogeja, vai löytyikö uusia tuttavuuksia? 

10 kommenttia:

 1. Oiiiii<3 Ihan parasta, että mainitsit mut kun tää toimii myös toisinpäin sun blogi ollessa kans yks mun ehdoton lemppari, haha! :D Ja kaikki nää sun blogit oli tuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi tietty!<3 ja ihana kuulla :----D

   Poista
 2. Anonyymi5/11/16

  Kiitos blogivinkeistä, niistä löytyi heti Aeska ja Jutta uusiksi seurattaviksi. Kiitos sinulle itsellesi inspiroivasta blogista, kuulut ehdottomasti suosikkeihini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, kiitos!! Jes loistavaa että löytyi uutta luettavaa :----)

   Poista
 3. Hei Reetta! <3

  Nyt meni kyllä ihan pala kurkkuun. Vitsi miten lämpö valtasi koko kropan ja suuri kiitollisuus. Aivan i h a n a a ja hieman hassua, että seurailet mun blogia. Sun blogia kun on ollut niin mahtava seurata ja vitsi miten upeasti itse osaat kirjoittaa asioista. Hyvin samaistuttavasti, mutta huumorilla varustettuna. Siinä minullakin vielä opittavaa.

  Lämmin kiitos ja kaunista lauantaita Sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle itselle kans!<3 Ihana kuulla :----)))) Musta kanssa tuntuu aina yhtä hassulle kun kuulen että joku seuraa mun blogia!
   Ihanaa lauantaita sullekkin!<3

   Poista
 4. Ihana Reetta ja kiitos kauniista sanoista!!<3 mie rakastan kyllä hurjasti sinun tyyliäsi niin asujen kuin kirjoittamisenkin suhteen! jatka samaa rataa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eipä mitään ja kiitos itselles!!<3 mä yritän jatkaa :-----)

   Poista
 5. Oi ihana! En kässää miten mulla on tää postaus mennyt ohi! SUN blogi on kans yks mun lemppareista ollut jo Ranskan vaihtariajoilta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih❤️ Hauska kuulla että oot jo niin kauan seurannut!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates