• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

NAVY BLUE VELVET PANTSTää oli niin ennalta-arvattavaa. Tottakai mä rakastun samettihousuihin! Tarkennuksena täytyy todeta, että sametiin joka on hyvin out-there, eikä lähelläkään hillittyä. Kokeilin muutamaa vähän tiukemmmin istuvaa mallia levenevillä lahkeilla, mutta ne ei tuntuneet imartelevan mun kroppaa sitten ollenkaan. Olin jo menettämässä toivoni sen suhteen, että koskaan saisin hyviä samettisiä pökiä. Onneksi satuin törmäämään näihin Weekdayssa, en kestä miten pehmeät ja mukavat nämä on päällä ja kuinka upea tämä sininen väri on! Näitä voisi valehtelematta käyttää pyjamana, koska niin ihanat nämä on päällä. Oon kaipaillut leveälahkeisia housuja, jotka toimisi hyvin myös talvella materiaalinsa ja paksuutensa suhteen. Ne leveälahkeiset housut mitä mulla tällä hetkellä on, ovat todellakin enemmän kesäpantseja ohuine kankaineen ja maahanasti ulottuvine lahkeineen (maahanasti ulottuvat lahkeet loska ja sade-kelissä on vähän no-no). En tiedä onko näiden tarkoitus olla culottes-housut, mutta mun lyhyille kintuille nämä on just sopivasti nilkkoihin yltävät haha..

Oon haaveillut _pitkään_ tummansinisestä samettisohvasta, johon yllättäen parempi puolisko ei ole samalla tavalla lämmennyt. Nämä housut saa nyt toimia sen sohvan korvaajana :----D Tummansininen ja musta on atm mun lemppari värikomboja, siinä on vain jotain very chic ja ylellistä samaan aikaan. Lenkkareiden kanssa nää toimii mitä parhaimmin arjessa, mutta jos tähän vaihtaisi korkokengät tai nilkkurit tilalle juhlavamman yläosan kanssa, olisi fiilis heti paljon juhlavampi. Jos joihinkin pikkujouluihin tänä vuonna päädyn niin nämä tulee olemaan mu go-to alaosa!

En voi uskoa että nyt tänään on jo marraskuun viimeinen päivä. Samaan aikaan olen kuitenkin vain enemmän ja enemmän innoissani joulusta ja joulun odotuksesta. En malta odottaa että pääsen kouruttamaan meidän asunnon jouluvaloihin ja hankkimaan toivottavasti minikuusen meille joulukuuksi. Tuntuu että vuosi vuodelta musta tulee vain enemmän ja enemmän jouluihminen ja nautin joulun odottamisesta. Ero marraskuun ja joulukuun tunnelman välillä on jotenkin niin käsinkosketeltava, vaikka oonhan mä fiilistellyt joulua jo koko marraskuun juomalla glögiä, laittamalla ekat jouluvalot ja polttamalla jouluntuoksuisia kynttilöitä :------)  Kunhan vielä saataisiin lunta.
8 kommenttia:

 1. Hei noi pöksythän näyttää super kivoille sulla!! :D Aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee kiitti! Ihana kuulla :-----) Nää on ihan super ihanat <3

   Poista
 2. Samettipöksyt ovat parhautta ja koko vuoden paras keksintö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä!! Vannon näille ikuista rakkautta :---p

   Poista
 3. Oih eih ihanat! Kattelin näitä weekdayn nettisivuilta mut ne näytti tosi pökkelöiltä siel, ni jäi mietityttämään :-----D oot saanu ne kyl eloon näissä kuvissa ihan eri tavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti! Hah onhan nää tosi leveelahkeiset, et ei nää tosiaankaan tuo mitään muotoja esiin :---D mut hyvä että onnistui näissä kuvissa hyvin!

   Poista
 4. Anonyymi5/12/16

  Mistä neulepaita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on viime vuonna ostettu Lindexiltä! :-)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates