• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

NOVEMBER INSPIRATION


PUFFER JACKETS
FRAYED DENIM
TURTLENECKS
FLUFFY JACKETS AND COATS
SNEAKERS
OVERSIZED BEANIES
OVERSIZED SCARVES
BLUE DENIM
MINIMAL HAIRTIES
PINK HAIR
KNITTED OUTFITS
CABLE KNITS
ARMY GREEN
KICK FLARE PANTSJust nyt tuntuu että inspiraatio on hukassa. Tuntuu että nään mun vaatteet vaan vanhoin silmin, eikä ajatusket juokse sen suhteen että miten näitä voisi mielenkiintoisesti päälle pukea. Sen sijaan että haaveilisin uudesta vaatekaapin sisällöstä, ahdistaa tällä hetkellä sen vaatekaapin täyteen ahdettu määrä ja mietin miten 'turhista' vaatteista olisi kätevin luopua täällä Norjassa. Pimeys tuntuu imevän kaiken inspiraation pukeutumisen suhteen musta ja kaipaan sitä yhtä aurinkoista päivää tai täydellistä inspiraatio kuvaa joka saa mut näkemään mun vanhat vaatteet uusin silmin. 

Tällä hetkellä kutkuttaa ajatus paksusta puffer takista, mutta en pysty perustelemaan mihin sellaista itselleni tarvisin. Parhaan näköinen se ois jossain räikeässä värissä tai armyn vihreänä. En tykkää vihreästä ollenkaan, mutta aina välillä mut valtaa vihreä kausi, jolloin kaikki on parempaa vihreänä. Kuten takit, villapaidat ja smoothiet. Haluaisin hapsottaa kaikkien farkkujeni lahkeet ihan repaleisiksi ja luopua siitä lahkeiden käärimis rutiinista. Haluaisin omistaa myös vain täydellisiä farkkuja, mutta kun on omansa haalinut kirppareilta tuntuu että jokaisessa on jokin vähän vikana haha. Sen siitä saa. En tosin oo kaupoissakaan oikein törmännyt niihin täydellisiinfarkkuihin. Mistä te ostatte farkkunne? 

Tyvikasvu on kasvanut ihan ennätysmittoihin, mutta yllättäen mua ai se haittaa. Oon miettinyt vaalean osan värjäämistä joko harmaaksi tai vaaleanpunaiseksi. Saa nähdä toimisiko kumpikaan käytännössä. En osaa päättää mitä teen tälle reuhkalle, joten tyvikasvu saa kasvaa kasvamistaan. Kunnes keksin jonkun ratkaisun. Epäilen että mun platina blondi päivät taitaa olla loppusuoralla. Oma hiusväri näyttää aika kivalle ja muistelen kaiholla kuinka helppohoitoinen se on. Toisaalta rakastan tätä vaaleaa tukkaa ja se tuntuu niin mun jutulle. Onneksi lyhkäisissä hiuksissa mikään ei oo pysyvää, ainakaan kovin pitkällä aikavälillä. Hiukset kasvaa kuitenkin. 

Oon hautautunut viimeaikoina pelkästään villapaitoihin. Poolokauluksellsiiin, palmikkoneuleisiin ja pääasiassa isoihin sellaisiin. Ei kai sitä hyväksi todettua talviuniformua kannata vaihtaa mihinkään. Tänä talvena oon ihastunut ylisuuriin pipoihin ja huiveihin. Näköjään mun rakkaus oversized-vaatteille on siirtynyt asusteisiinkin. Mitä muhkeempi pipo sen parempi. Onneksi sellainen on helppo itsekkin väsätä, paljastan ohjeen teille ihan asap!

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates