• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

NOVEMBER WANTIES

1. FAUX FUR COAT
2. BAND TEE
3. DR MARTENS
4. VELVET PANTS

Tsekkasin uteliaisuudesta mitä oon viime vuonna listannut marraskuun haavelistalle ja yllätys yllätys, siellä komeili samanlainen sininen tekoturkki. Vielä tänäkin vuonna haaveilen sellaisesta! Supermuhkeesta, tumman sinisestä ja yksinkertaisen mallisesta karvatakista. Tämä Zaran yksilö on aika bueno, mutta mietin että olisiko kiiltäväkarvainen sittenkin kivempi...? Saa nähdä jääkö tämä takki tänäkin vuonna vain haaveeksi, sinisiä yksilöitä tuntuu olevan niin harvassa ja oon yllättävän tarkka mun kriteerien kanssa tän takin suhteen. 

Tarkat on kriteerit myös bändi-teepparin suhteen, paidan tulee olla musta ja mieluusti vintagea. Ja bändin jonka logo paidassa komeilee, tulee olla sellainen jota oikeasti fanitan ja kuuntelen, eikä vaan jokin random Metallica tai Guns and Roses, joiden tuotantoa en osaa nimetä ollenkaaan. Tää kombo saattaa olla vaikea toetuttaa todellisuudessa, muuten kuin marssimalla jollekkin hyvälle keikalle ja ostamalla sieltä teeppari. Ahh pitkän minimalistisen teepaita kauden jälkeen, tuntuu aika kutkuttavalle haaveilla bändi teepparista ja näen jo sieluni silmin miten se toimii asussa kuin asussa, tuoden vähän asennetta kokonaisuuteen!

Oon viimepäivät asunut mun ruskeissa Timberlandeissa ja se on saanut mut haaveilemaan toisista kunnollisista talvikengistä. Ois ehkä tylsää ostaa mustat timberlandit (tai ehkä ei), joten sen vuoksi oon iskenyt silmäni mustiin Dr Martenseihin! Bongasin Zalandolta yhdet karvavuoriset, jotka olisivat täydelliset talveen! Dr Martensit ois vähän erilaiset kuin Timberlandit, mutta myös klassiset ja toimisivat talvikenkinä vuodesta toiseen. (miksi ne on niin kalliita?)

Samettipöksyt! Kyllä! Rentoja mutta "klassisen" ja "virallisen" näköisiä housuja ei voi olla koskaan liikaa ja mä oon vähän lämmennyt tälle velvet aka sametti trendille. Housu-muodossa se ei olisi niin hallitseva osa asua, mutta toisi mielenkiinto perinteiseen housu+villapaita kokonaisuuteen materiaalillaan. En oo ihan varma haluanko leveälahkeiset vai tyköistuvammat housut.

Onko teillä jotain must-have tuotteita tälle talvelle?

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates