• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

NUDE X BLACK


Puvunhousujen ja villapaidan yhdistelmässä on sitä jotain. Tää on mun luottokombo töihin näin talvisin. Pehmeää ja virallista, huoliteltua ja huoletonta. Mun vaatekaapin ehdoton kulmakivi on hyvät mustat puvunhousut. Ne pelastaa jokaisen asukriisin ja aikaisen työaamun, ollen yhtäaikaa rennot ja mukavat jalassa ja huolitellut ja 'viralliset'. Mustat puvunhousut on myös vähän enemmän 'jotain' kuin pelkät mustat pillifarkut. Lenkkareilla ja isolla villapaidalla saa helposti häivytettyä virallisuutta ja kankeutta puvunhousuista pois, jos toimistotäti look ei miellytä. En keksi tilaisuutta johon hyvät puvunhousut ei soveltuisi. Tästä villapaidasta on muodostunut tämän talven yksi lemppareista, tää näyttää hyvältä ihan kaiken kanssa, laskeutuu nätisti ja noh, on tietty myös superlämmin ja pehmeä päällä :---))

Tää on just sitä arkipukeutumista parhaimmillaan. Mitkä on teidän luotto-kombot arkeen?

Viikonloppu on, as usual, viuhunut ohi super nopeaa. Viisaudenhampaiden takia oon nyt ollut viikon antibiootti kuurilla ja huh ne väsyttää (tai sitten kaamosmasennus). Mun normaali olotila on jotain iltavirkun ja yökyöpelin väliltä, mutta nyt oon onnellisesti nukahtanut sohvalle jo kymmenen pintaan melkein joka ilta. Nukuin helposti yli kymmenen tuntia nyt viikonloppuna molempina öinä. Siinähän se viikonloppu meneekin, nukkuessa ja sadetta päivystäessä. Oslossa on satanut monen kuukauden edestä nyt muutaman päivän ajan, eikä sunnuntaikaan ole ollut poikkeus. Toisaalta se antaa hyvän oman tunnon sille, että on sisällä hörppien kahvia ja hyvää televisio sarjaa tuijotellen. Tällä hetkellä menossa on Netflixin uutuus 'The Crown' ja voin suositella tätä lämpimästi! Tästä on helppo tykätä ja varsinkin jos on ollut koukuttunut Downtown Abbey:hin tää on ihan varmasti 5/5.

Ihanaa loppusunnuntaita ja ensi viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Ah ihana look niin kuin aina! ♥ Mun luottovaate just nyt ois varmaan joku neulemekko, oon niin just nyt ihan hulluna niihin mutta mun harmiks multa ei niitä montaa löydy :D Asia pitänee korjata...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos♥♥ Neulemekot on kyllä ihania ja superhelppoja asukokonaisuuksien luomisen kannalta :----))

   Poista
 2. Heeeei mitkä popot noi on??? Näyttää reebokeilta mut ihanku sivussa ois adduraidat? XD ihanat! Valkosia kenkiä ei voi ikinä olla liikaa.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Nää on yhdet lempparit ja valkoisia kenkiä ei voi todellakaan olla liikaa :----p Ja addut on, oot aika tarkkasilmäinen XD Malli on ZX500!

   Poista
 3. Hahah thänks!! Joo piti vähä laittaa sellasta 200 % zoomia että sain selvää mut totally worth it! xD

  VastaaPoista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates