• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

OCTOBER OUTFITS


Lokakuuhun mahtui aika monenlaista asukokonaisuutta (addun superstarsit pääsi kuviin vain kaksi kertaa!)! Tosin bloggaritakki on ollut päällä melkein joka päivä, vaikka kuvissa näkyykin vaih kahdesti haha. Oon niin innoissani villapaitakaudesta, en enää oikein mitään muuta osaa päälle kiskoa. Colleget tuntuu melkein liian viileiltä, kauluspaidoista puhumattakaan. Lokakuu taisi olla farkkukuukausi, niin valkoista levistä kuin klassista farrkusinistäkin. Vielä tarkeni ottaa asukuvat ilman takkia, mutta pikkhiljaa taitaa takilliset kokonaisuudet astua pysyvästi kuviin. Eikä siinä mitään, ahh vihdoinkin pääsen mun takkikokoelmaan käsiksi kunnolla! 

Kellonjen siirron myötä pimeä tulee taas aikaisemmin. Siinä missä ennen on töiden jälkeen ennen viittä ehtinyt ottaa vielä kuvia, on nyt jo viideltä melkein pimeää. En sitten oikein tiedä mitä tässä pitäisi tehdä :-------D Totuus taitaa olla se, että asukuvaus painottuu kokonaan vain viikonlopulle ja pitää yrittää keksiä jotain muuta mielekästä postattavaa asujen sijaan. Ideoita otetaan vastaan! Toiveita postauksien suhteen?

Mun lempparikokonaisuus on 2 ja 9, entä teidän? 6 kommenttia:

 1. Anonyymi2/11/16

  Mun suosikit on kerrankin samat kuin sun, eli 2 ja 9! :D Nro 2 iskee myös sen vuoksi, että ostin itse tänään hupparin (!), jollaista mulla ei ole ollut sitten teini-iän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haa great mind think alike! ;----D Sama juttu mulla hupparin kanssa, ei oo ollut sitten teini-iän :--p

   Poista
 2. Kivoja kaikki, mut 8 ja 5 mun suosikkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla :------)) numero kasin villapaita on kyllä ihan lemppari, kuin myös vitosen takki!

   Poista
 3. Carita3/11/16

  Kosmetiikka jutut ois jees! Meikki ja hius jne :) ja kans vaik asuste suosikit. Ihana blogi, aina inspiroi! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos❤️❤️ Ja kiitos ideoista! Hiusjuttuja on ainakin tulossa tässä lähiaikoina, katsotaan jos keksin jotain meikkeihin liittyvää (oon itse vähän onneton meikkaamisen suhteen haha)! Toi asuste suosikit idea on loistava! Kirjoitan muistiin ;---)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates