• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

OVERSIZED SWEATER AND MOMMY JEANS


Jos just nyt pitäs valita vain yksi asukombo tälle talvelle, tää ois se! Mun lemppari ylisuuri villapaita, perus siniset mutsifarkut, marimekon kangaskassi ja addut. Tai no, tää vois olla mun valinta kaikille muille vuodenajoille kuin kesälle :----D Jos ja kun ostan isoa villapaitaa täytyy sen täyttää kaksi kriteeriä, ekaksi sen täytyy olla niin pitkä että se toimii mekkona ja toiseksi sen täytyy myös soveltua farkkujen tai puvunhousujen kaveriksi. Jos nää ei täyty, on vaarana se, ettei sitä tuu käytettyä oikein koskaan (koska en tykkää sukkahousuista). Villapaidan täytyy yksinkertasesti olla tarpeeksi väljä, jotta se toimii myös farkkujen parina. Liian ihonmyötäinen yksilö jää koholle vyötärön kohdalta ja näyttää hassulle kun se ei laskeudu kunnolla. 

Summa summarum, täydellinen villapaita ja lemppariasu!

Kolme kuukautta siihen meni uudessa työpaikassa, tai yhteensä viisi kuukautta ma-pe töissä ravaamista, että totuin työ rytmiin. Eli kaikille on toivoa! Jostain syystä herääminen tuntuu yllättävän helpolta aamuisin ja oon jotenkin uppoutunut työpäivä rutiiniin ja viikonloppu-rutiineihin. Ihmeellistä. Tälläistä se aikuisten elämä kai oikeesti on? Vannon että kellojen siirrolla oli merkittävä/jonkinlainen osuus tähän. Sen jälkeen kun niitä siirrettiin on aamulla ollut huomattavasti helpompi herätä. En oo koskaan ennen kokenut tälläistä :----p Onko tää ihan todellinen juttu? Koska en kuitenkaan oo mennyt tuntia aikaisemmin iltaisin nukkumaan. 

Oon tänään ja eilen vielä fiksaillut teidän kommenttien perusteella blogikoodia, ja nyt pitäisi mobiili toimia hyvin kuin myös että sivun pitäisi latautua nopeammin. Oon testaillut työkoneella ja omalla koneella ja molemmilla on mun mielestä (ja kaikilla selaimilla) hyvä latautumisaika. Tää riippuu tietenkin netistä ja sen nopeudesta, mutta koska blogi on täynnä isoja kuvia on selvää myös se, ettei se lataudu ihan silmänräpäyksessä. Edelleen saa vinkata jos jokin ei toimi ja mä yritän parhaani mukaan fiksata! (valitettavasti omat koodaustaidot on vielä vähän rajalliset). En tiedä miksi, mutta jostain syystä mua jännitti ihan sairaasti tää blogimuutos xD Onneksi se on ohi. Nyt voikin sitten keksiä itselleen uuden projektin....

Ihanaa maanantaita ja viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Näytät niiiin hyvältä! ♥ Isot villapaidat on rakkautta ♥

    http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates