• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SCARF IT UP


Hola! Ja tervetuloa mun uusille sivuille! 

Viime viikolla sain päähäni, että vanha pohja oli tylsä ja ei enää yhtään mun näköinen. Jos jotain saan päähäni, mun täytyy heti alkaa toteuttamaan mun visiota. Eli tässä sitä nyt ollaan, uusi pohja! Tän eteen tuli aika monta tuntia tuijotettua koodia ja tuskailtua kun mikään ei toimi. Maanisesti oon näpyttänyt viime päivät html ja css koodeja, en yksinkertaisesti osaa lopettaa kun jotain aloitan haha. Vitsit oon tyytyväinen ja innoissani tästä uudesta blogipohjasta. Tää on täysin jotain uutta, täysin mun näköinen ja erilainen. Blogit ja niiden ulkoasut seuraa aika tarkkaan samaa kaavaa, on se etusivu jolla näkyyy kaikki postaukset jne. Mä halusin tällä kertaa jotain ihan muuta ja päädyin portfoliomaiseen ulkoasuun. Etusivu toimii ns. landing pagena, josta pääsee postauksiin. Postauksien välillä pystyy navigoimaan, samaten etusivun postauksia pääsee selaamaan eteenpäin ja taaksepäin. Jos mun blogia lukee pelkästään avaamalla tietyn postauksen, ei ulkoasu muutos ole merkittävä, mutta jos tulee mun blogiin 'etusivun' kautta, on näkymä täysin erilainen kuin ennen. Navigointi palkki löytyy vasemmasta yläkulmata boksina ja muuten onkin sitten kaikki kuin ennen.  

Toivottavasti tekin tykkäätte tästä uudistuksesta, mä istun täällä kuin ylpeä äiti konsanaan ja ihailen oman käden jälkeä haha! Jos bongaatte jotain epäkohtia tai virheitä blogissa, ilmoittakaa tänne suuntaan.

Että sellaista tällä kertaa! Muutama sana asusta? Tää villapaita-peitto on yhtä ihana kuin viimekin vuonna! Kun ei jaksa miettiä mitä kiskoisi päällensä, on neulemekko ihan loistava valinta! Kun alle pukee sukkahousut/pidemmät sukat tarkenee tää päällä pidemmällekkin talveen. Ajatuksen tasolla rakastan silkkihuiveja, mutta käytännössä en osaa koskaan niitä pukea päälle. Ihailen niitä aina muilla ihmisillä, mutta itsellä ne tuntuu päällä vähän hassuilta. Ehken vain osaa sitoa niitä oikein kaulaan..?

No, oikein sidottu tai ei, tuo silkkihuivi tähän asuun vähän mielenkiintoa ja tekee muuten hyvin yksinkertaisesta kokonaisuudesta vähän monikerroksisemman.

Viikonloppu on täällä sunnassa mennyt aika vahvasti läppärin ruutua tuijotellessa, mutta jotenkin vain oon ihan hooked koodaamiseen. Se kuormittaa aivoja juuri sopivasti, ajankulu ja muut ajatukset unohtuu täysin sitä tehdessä. Jonkinlaista hermolomaa normaalista arjesta ainakin. Toivottavasti teillä on ollut hyvä viikonloppu! 


14 kommenttia:

 1. puhelimella selatessa ainaki postausten kuvat on ihan suuuuuuper isoja mut muuten näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitäs mobiili toimia myös paremmin! Kiitti kun huomautit, itse kun katsoo blogiansa vain koneella niin jotenkin unohdin kokonaan!

   Poista
 2. Anonyymi6/11/16

  Kovin hankala oli uusi ulkoasu ainakin iPhonen/iPadin näytöllä. Ei oikein toiminut ihan niin kuin varmaan olit ajatellut toimivan. Kiva idea, mutta mobiilissa tökkii :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt pitäisi toimia paremmin! Ainakin omassa mobiilissa postaukset näkyy nyt hyvin :---) Kiitti kun huomautit!

   Poista
 3. Ihan asu! <3 toi neulemekko on magee ku on niin pitkä ja toimii silkkihuivin kaa. Väritkin on ihan bueno. :-)

  Mä huomasin jo yhden vian puhelimella lukiessa (iphone), kun teksti ja kuvat eivät olekaan ihan yksiyhteen. Teksti on kapea kaistale vasemmassa alakulmassa ja kuvat niin isoja, että eivät mahdu ruutuun vaikka kuinka yrittää zoomata "ulospäin". :-D toisvottavasti saat asian kondikseen tän suhteen. Puhelimella on muuten niin iisi lukea! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 tää neulemekko on kyl yks lemppari statementpiece :---)

   Nyt pitäs mobiili toimia kanssa! Kiitti kun huomautit tästä!

   Poista
 4. Upee tämä ulkoasu! Ei voi muuta sanoa kuin woah! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mäkin tykkään ihan super paljon :-----)))

   Poista
 5. Mun mielestä ulkoasu näyttää tosi hyvältä ja myös tää postausnäkymä tolla "skrollaavalla" bannerilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ihana saada hyvää palautetta :-----))

   Poista
 6. Anonyymi6/11/16

  Hieno ulkoasu! Ehkä ainoana miinuksena on se, että nopeallakin netillä sivun lataamiseen menee huomattavasti kauemmin, kuin muiden nettisivujen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Hmm joo oon huomannut saman, katsotaan jos voisin keventää sivua jollain tapaa nopeammaksi!

   Poista
 7. Suuperihana pohja! Ja tuo neulemekko<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos!!<3 Tää neulemekko on kyl just ihana!

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates