• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

THE BIGGER THE BETTER"Tää villapaita on liian iso"

Lause jota mun suusta ei koskaan kuule. Rakastan isoja, muhkeita, ylisuuria villapaitoja, joihin voin hukuttautua talven ajaksi. Vaikka ne saattaa tehdä kantajastaan ison perunasäkin näköisiä, mua ei haittaa. Ei oo parempaa tunnetta kun pujottautua lämpimän villapaidan sisään piiloon maailmalta. Tämä Zaran villapaita on varmasti mun isoin villapaita(mekko) jos ei lasketa sitä villapaitaa, joka ylettyy nilkkoihin asti. Osatessa tätä tulin siihen lopputulokseen, että tätä voi hyvin käyttää myös housujen kanssa, eikä ainut mahdollisuus ole pelkästään sukkahousut. Liehuhousut ja ylisuuri-villapaita vois olla kombo joka sais heikkohermoisimmat jo nostamaan kädet ilmaan, mutta mun makuun tää yhdistelmä on mitä parhain! Sen lisäksi että tuntuu siltä kun olisi lähtenyt kaupungille pyjamassa, on tää vaatepari mun mielestä erittäin chic. Se että lahkeet ei yllä ihan maahan saakka keventää kokonaisuutta huomattavasti. Oon myös sitä mieltä että liehuhousut luo illuusion solakoista ja pitkistä jaloista, varsinkin kun ne on yhdistetty pitkään villapaitaan, eikä jalkojen loppumakohtaa (tai mitään muitakaan) muotoja oikein näy.

Seiloritakit, kipparit takit on _taas_ muodissa. Oon onnellinen että sattumusten kautta, en myynytkään tätä kipparitakkia eteenpäin muutama vuosi sitten. Alunperin tää taitaa olla vuodelta 2013 haha, jolloin ne oli viimeksi muodissa. Näin sitä kiertää muoti, jopa aika lyhyissä sykleissä, itsensä ympäri. Tänä vuonna seiloritakit ovat tainneet olla pidemmän mallisia kuin mun oma, mutta mä itseasiassa tykkään juurikin tästä laatikkomaisesta mallista, joka jää puoleen reiteen. (vaihtelua mun muihin piiiitkiin takkeihin). Tummansininen villakangastakki kultaisilla napeilla taitaa olla jo klassikko, joten ei yhtään hassumpi hankinta omaan talvitakki kokoelmaan. 

Allekirjoittanut on jälleen Norjassa, aamulennolta ehtii kivasti suoraan lentokentältä töihin. Mikä siinä on, että aina lentoja ostaessa se aikaisin lento tuntuu niin hyvältä ajatukselta? Sitten kun pitää herätä 4.45 sitä miettii että miksi sitä tuli taas tehtyä tämä valinta. Todellisuudessa syy on aina se, että ne myöhäisimmät ja aikaisimmat lennot ovat aina myös niitä halvimpia. Ei voi mitään. Jos totta puhutaan nautin kyllä aamulennoista. Niissä on jokin oma pieni taikansa, kun kentällä on vielä vähän hiljaista ja lentokoneesta näkee mitä maagisimpia auringonnousuja. Jos ei nuku koko matkaa, kuten minä. Onnistuin nukahtamaan jo ennenkuin he edes esittelivät niitä turvaohjeita ja heräsin vasta kun laskeuduttiin maan pinnalle. Not bad. Missä-vain-milloin-vain-nukkumisen-taito on välillä kullanarvoinen.

Onneksi tää viikko on mulle pelkkä tynkä, huomennahan on jo torstai! Eli käytännössä viikonloppu ;---)

2 kommenttia:

 1. Anonyymi17/11/16

  Sain tästä tekstistä ja asusta ihanan piristyksen aamuun, kiitos! Monet on sanonut mulle että 'mikset käytä tiukempia vaatteita?' Vastaus on että en tykkää niistä ja usein itsellä osuu samantapainen 'perunasäkkiasu' päälle kun sulla tässä kuvassa ja niissä on vaan niin mukava olla. Kun näin tän asun niin aion kyllä jatkossakin pitää niitä ihania isoja villapaitoja ja sanoa piut paut sille jos tyypit kysyy että miks en käytä tiukempia vaatteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä ja ihana kuulla! Höh onpa tyhmää! Ei todellakaan tarvitse pitää tiukempia vaatteita, ainakaan kenenkään mieliksi :-----P Löysät asut on just niitä parhaita, niin ihania päällä ja mun mielestä kyllä myös erittäin hyvännäköisiä! Mulla jotenkin tulee tiukoissa vaatteissa tosi self-concious olo, mikä ei kyl tee päivästä yhtään parempaa. Perunasäkit kunniaan!! :----D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates