• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

2016 TREND RECAPLilyn toimituksen blogista bongasin mitä parhaimman Trend Recap jutun, jossa lueteltiin 10 vuoden 2016 trendiä ja laskettiin pisteitä kuinka monta niistä löytyy omasta kaapista. Oma tulos oli hälyyttävästi siinä kuuden pinnalla (laskutavasta riippuen), joten pakko se on kai myöntää että tässä ollaan muoti-uhreja :'---D Mitä trendejä löytyykään mun kaapista?

1. Tärkein kenkätrendi: kantapäästä avoimet pistokkaat
Pakko myöntää että flat-mules kengät tai pistokkaat joissa ei ole kantapäätä, oli tän vuoden mun yksi isoimmista kenkäihastuksista. En omia kuitenkaan ostanut, vaan leikkasin vanhoista kengistä yksinkertaisesti kannat pois saavuttaakseni halutun lopputuloksen. 
½ p
 

2. Vuoden ykköstakki: untuvatakki
En voi väittää ettenkö olisi tästäkin takista nähnyt edes vähän päiväunia, mutta uutta paksua puffer takkia en ole ostanut istelle. Muistelen että äidillä on paksu Joutsenen untuvatakki, joka vois olla täydellinen retroversio tästä trendistä.
0p 


3. Trendikkäin paita: huppari
Huppari löytyy tästä osoitteesta, pitkän melkein puolen vuoden haaveilun jälkeen löysin vihdoin täydellisen harmaan yksilön.
1p4. Tärkein koru: choker-kaulakoru
Jos jonkinlaista nauhaa oon kaulaan viritellyt ja sorruin viimeviikolla alennuksessa olevaan klassiseen mustaan choker-koruun. Guilty as charged.

1p 

5. Vuoden trendikkäin materiaali: sametti
Samettipöksyt on viimeisin ihastus trendirintamalla, myönnän haaveilevani myös samettinilkkureista, mutta niihin en anna itselleni lupaa sortua!
1p
 

6. Täkein logo: 90-luvun nostalgia-vaatteet
Kummankaan merkin,Calvin Kleinin tai Tommy Hilfigerin, logoin koristellut t-paitaa tai collegea ei multa löydy. Tosin ostin jo viime vuonna Calvin Kleinin sporttiset rintaliivit.
½p
 

7. Trendikkäimmät housut: mutsifarkut
Ööö onko sitä muita malleja kuin mutsifarkkuja? Mutseja oon käyttänyt varmaan jo kaksi vuotta haha
1p


  

8. Tärkein asuste: verkkosukkahousut
Ei, ei. Enkä usko että näissä mua tullaan näkemään,  ei vaikuta mun jutulle.
0p
 

9. Vuoden vilautus: olkapäät paljastava toppi
Off-shoulder toppia ei multa löydy, vaikka koko kesän siitä vähän haaveilinkin. Ehkä ensi kesäksi? Muutama off-shoulder mekko multa toisaalta löytyy, joten täytyy myöntää langenneeni tähän (ehkä mitä hurmaavimpaan) trendiin.
½p
 

10. Vuoden yllättävin materiaali: kiiltonahka
Yhdet vanhat kiiltonahkaiset nilkkurit mulla on, mutta niitä tuskin lasketaan tähän 2016 vuoden kategoriaan mukaan kokonaisena pisteenä. Hippusen olen kiiltonahka hameesta haaveillut, mutta hameiden minimaalisena käyttäjänä en oikein tiedä olisiko se kannattava ostos.
½p


Monta bojoa te saitte (ohjeet laskemiseen ja kuvaukset trendeistä löytyy paremmin tääl)?

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates