• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

HIUSKRIISI


vs.


Dilemma. Mitä ihmettä tehdä mun tukalle. Jotain tälle täytyy ennemmin tai myöhemmin tehdä, koska tyvikasvu puskee ulos jo lähempänä kymmentä senttiä kuin muutamaa suloista. Kuten alla olevasta kuvasta voi helposti bongata. 


Hiusten väri on muuten ihan superkiva (pienestä ajanmyötä syntyneestä kellertävyydestä ja tummuudesta huolimatta), mutta mietin että alkaako tämä tyvikasvu olla jo ihan hävyttömän pitkälle kasvanut. Ihme kyllä tämä tyvikasvu ei mua itseäni kovin paljoa haittaa, haluan feikata että se on suunniteltu juttu. Eikö tummat juuret muuten vaaleassa tukassa, ole ihan värjäys mitä kampaajalta lähdetään hakemaan? Tosin ehkä vähän pienemmissä senttimäärissä. 

Vaihtoehtoja on periaatteessa kaksi, sen lisäksi että en tee mitään. Joko värjään tyven uudelleen platinablondiksi ja sitten mennään tällä samalla kaavalla kuin ennenkin. Tai sitten aloitetaan prosessi platinasta takaisin omaan hiusväriin, tekemällä vaalennettuun osaan oman tukan värisiä raitoja "lowlights" tapaan. Tällöin lopputulos on kai jotain balayagen tapaista, mutta sen sijaan että tehtäisiin vaaleita raitoja, tehtäisiinkiin tummia, jolloin oma tukka sulautuisi paljon kivuttomammin tähän värjättyyn osioon ja sitä myötä olisi helppo aikanaa kasvattaa oma väri takaisin koko päähän. Molemmat hyvä vaihtoehtoja. Pituus pysyy aboutrallaa samana, polkan ja lobin välimaasto on paras pituus omasta mielestä itselleni. Nythän tää tukka on myös venähtänyt ihan super pitkäksi, kun viimeksi sitä leikattiin noin 7 kk sitten. 

Ongelma taitaa olla siinä, että oonko valmis nyt vuoden jälkeen hyvästelemään tän blondin tukan, joka on tuntunut niin omalle kun olla ja voi. Koska uskon, että jos päädyn vaihtoehto nro 2, en koskaan varmaan enää tule (never say never) vaalentamaan koko päätä täysin vaaleaksi. Onko kokonaan vaalea tukka jo so last season ja vivahteikas ja monivärinen pehko paljon kivempi? Vai onko tää platina-harmaa-blondi muodostunut jo mun tavaramerkiksi josta en enää haluakkaan luopua? Mä en tiedä. Sen takia tää koko prosessi on venynyt niin pitkälle, koska en osaa päättää. Tää päätös tuntuu paljon vaikeammalle kuin hiusten lyhyiksi leikkaaminen ja koko tän vaalennusprosessin aloittaminen yhteensä. Ainakin oon tätä pohtinut jo paljon pidempään. 

To be blonde or not to be, thats the question. Oon katsellut lob-kuvia musta omalla tukan värillä ja ei sekään oo yhtään huono, todella kiva oikeasti. Mutta onko tää platina kivempi? Näytänkö enemmän itseltäni tällä tukalla? EN TIEDÄ. Totuushan on se, että tätä väriä on vaaaikea ylläpitää ja se vaatii kokoajan hopeashamppoo pesua sun muuta, että se ei ala kellertämään. Tietty balayage tyylinen blondi vaatii samaa hoitoa, mutta sen ollessa enemmän vaalea/ruskea-blondi kuin valkoinen ei se samaan tapaa (toivottavasti) kellerry. Myös se fakta, että sen vaihtoehdon kanssa mennään koko ajan lähemmäs sitä omaa tukkaa, johtaa siihen että hiuselämästä tulee hyvin helppoa. Oman värin kanssa eläminen nyt kun oli vain aika easy juttu, vähän vaan shamppoota ja se oli siinä. Haluanko takaisin omaan väriin?


Pakko kyl sanoa, että on toi oma väri kiva. Oonhan siinä viihtynyt koko elämäni ennen tätä viime vuotta. Voi olla ainakin varma että tää väri sopii mulle, koska silloin kun oon juuri blondannut tukan, tuntuu että kokonaisuus on liian vaalea ja koko naama on vain valkoinen pallo. Merkkaako tää sitä että platinablondi on mulle liian vaalea väri? Parhaimmalta se näyttää kun on saanut ihan hipun verran juurikasvua, mikä tuo kontrastia kasvojen ja tukan välille. 

Jos en pikkuhiljaa osaa tehdä päätöstä muuntautuu tää mun tukka pian siihen parinvuoden takaiseen hitti värjäykseen, nimittän ombreen haha... Eli jotain päätöstä pitäisi pikkuhiljaa saada aikaiseksi, siksi mä kysynkin teiltä;

mitä ihmettä mun kannattaisi tehdä tälle tukalle????

2 kommenttia:

 1. On kyllä vaikee päätös, koska minäkään en täysin objektiivisena ihmisenä pysty suoraan sanomaan, kumpi sopis siulle paremmin. Toi balayage ois tosi luonnollisen kaunis, mutta taas platinatukka sopii siulle huippuhyvin... Oma hiusvärisikin on kiva, mutta miusta platinablondi sopii siulle vielä paremmin. Ehkä sanoisin, että värjäät nyt taas platinaksi, ja jos se alkaa kyllästyttääniin sitten lowlightseja. Jos nyt meet suoraan lähemmäs omaa väriä, on uudelleen blondaamisessa enemmän työtä ja se rasittaa tukkaa enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tätä oon just pyöritellyt päässäni :------D Tänään oon katsellut vanhoja kuvia platinatukalla ja pohtinut että jos sitten vielä se! Se näyttää kyllä vaan niin kivalle haha. Oon saanut kyllä tosi paljon kehuja vaaleasta tukasta ja se tuntuu omalle. Just se, että jos nyt valitsen sen balayage tyylisen, tuskin koskaan tähän enään palaan ja en tiedä oonko vielä valmis tästä luopumaan :'---p Vaikeaa! Ehkä vaan vielä jatkan just tällä tutulla ja "turvallisella" platinalla.

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates