• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

HOW TO: BLONDE AFRO


KAUPALLINEN YHTEISTYÖ / SPONSORED: POZEHAIR


Jos muistatte, mulla oli reipas vuosi sitten vielä kunnon metritukka. Yksi syy siihen miksi sen aikoinaan leikkasin lyhyeksi oli se, että en koskaan jaksanut laittaa sitä mitenkään ja suorana, laittamattomana roikkuessa se ei ollut (ainakaan omasta mielestä) mikään imertelevin näky. En voi sanoa, että kovin aktiivinen oon tätä long bobbiakaan kihartamaan tai laittamaan, mutta laittamattomanakin tämä on sata kertaa kivemman näköinen kuin entinen tukka. Mun hiuslaatu on erittäin piikkisuora (mikä helpottaa elämää super paljon) ja mä tykkään pitää tukkaa graafisesti suorana.

Syy siihen miksi kiharran tukkaani oikeastaan vain juhlatilaisuuksiin on se, että omistan vain ikivanhan suoristusraudan (taisin olla 15-vuotias kun sain sen!), varsinkaan aamuisin ennen töitä ei tunnu milllään olevan aikaa muuhun kuin hiusten harjaamiseen ja pelkään ylimääräisen lämpökäsittelyn vaurioittavan vaalennettua tukkaani vielä entisestään. Uskon että suoristusraudalla tehdyt kiharat, jotka toimii loistavasti lyhyessä tukassa, vaurioittavat hiusta extra-paljon, kun hius painetaan kahden kuuman raudan väliin ja kiskotaan ympäri. Ongelmana mulla on kiharien kanssa myös usein ollut se, että ne tuntuu katoavan mun tukasta alta aikayksikön, mikä ei myöskään kannusta niihin satsaamaan aikaa!


Sain Pozehairilta testiin uuden kihartimen, ja tämän kihartimen testaamisen jälkeen saa vanha suoristusrauta ja sillä väännetyt kiharat jäädä historiaan. En valehtele yhtään kun sanon, että tällä hiusten kihartaminen on nopeaa ja helppoa, loivat laineet saan tällä aikaan koko tukkaan noin viidessä minuutissa paksummalla puikolla ja tän postauksen afromaisiin kiharoihinkaan ei kulunut kuin noin 20 minuuttia. Tästä kihartimesta löytyy viisi erikokoista vaihtopäätä, aina pienestä 9-18 millisestä 32 milliseen jumbopäähän, joten tää todellakin on ainut kiharrin mitä tuun koskaan enään tarvitsemaan. Tällä saa pientä käkkärää kiharaa, kun käyttää ohuinta 9-18 millistä vaihtopäätä, kauniisti laskeutuvaa ja erottuvaa kiharaa käyttämällä 19 millistä puikkoa, rennompaa kiharaa käyttämällä 18-25 millistä kartion muotoista päätä tai 25 millistä päätä, tai sitten loivempia laineita paksuimmalla 32 millisellä vaihtopäällä. Uskon että tämä kiharrin soveltuu niin lyhyen, kuin keksipitkän ja pitkän tukankin kihartamiseen.

Luulisi että pikkukihara olisi todella hidasta tehdä koko päähän, mutta koska osiot pysyy ohuina ja rauta kuumenee hyvin lämpimäksi, ei yhtä osiota tarvitse kihartaa kuin pari sekuntia. Kihartimen voi kuumentaa kahteen eri lämpötilaan (120/200 astetta) ja mun tukkaan on alempi lämpötila tarpeeksi. Kiharoista tulee myös kestävät ja tää afropehko pysyy hyvänä ainakin kolme päivää! Lainemaiset kiharat säilyvät myös samanverran, toki harjaamisen jälkeen lopputulos on aina seuraavana päivänä loivempi ja pehmeämpi. 


Mutta miten siis saada tämä afro? Tän tukan salaisuus on juurikin se, että malttaa ottaa tarpeeksi pieniä osioita hiuksista ja aloittaa kihartamisen niin läheltä päänahkaa kuin vain pysytyy. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tulee vain koko tukka kihartaa osio osion perään. Suosittelen lämpöhanskan käyttöä, koska sillä on helppo rutistaa valmista kiharaa ylhäällä muutama sekunti, sen jälkeen kun sen ottaa puikolta pois (eikä sormet pala). Tällöin myös kiharasta tulee tiukempi ja kestävämpi. Kun oon käsitellyt koko tukan, annan sen jäähtyä kokonaan (noin 5-10 minuuttia) ennenkuin varovasti harjalla harjaan sitä vähän auki. Tällöin lopputulos on vähemmän puudeli ja enemmän pöyhkeä ja kihara afropää. Lopuksi voi kampauksen viimeistellä suihkuttamalla lakkaa tai suolasuihketta kiharoihin, jolloin ne saa vähän rakennetta ja kestävyyttä.

Pakko sanoa, tää on paras kiharrin mitä oon koskaan kokeillut ja oon jäänyt ihan koukkuun hiusten kihartamisen kanssa! Onneksi tosiaan nämä kiharat kestää siihen asti hyvänä kun seuraavan kerran tätyy pestä tukka, koska uskon ettei mun blondatut kutrit oo samaa mieltä kihartamisen ihanuudesta kuin minä :---D Tää kiharrin on tosiaan nyt 30% alennuksessa ja voin lämpimästi tätä suositella ihan jokaiselle.

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates