• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

NOVEMBER OUTFITS


Marraskuu iski kyllä vasten kasvoja sen totuuden että kahdeksasta-neljään työn kanssa ei pahemmin bloggailla viikon aikana. Kun lähdet töihin on pimeää, kun lähdet töistä on pimeää. Koitappa siinä sitten ottaa yhden yhtään asukuvaa tai muutakaan kuvaa kuin noloa vessaselfietä päivänvalossa. Opiskellessa sitä todennäköisesti viikolla ehti muutamana päivänä kuvaamaan päivisinkin ja elämä oli aika paljon yksinkertaisempaa. Jos siis haluatte kuulla totuuden (jos ette niin skipatkaa seuraava lause haha) _kaikki_ blogikuvat on otettu viikonloppuna. Jokainen asukuva, jokainen mikä tahansa kuva. Tuntuuko olo yhtään huijatulle?

En tiedä miksi tän faktan pitäisi haitata? Jos jotain sisältöä haluan nyt talvikuukausina tänne tuottaa, tulee se menemään just näin. Kärsiikö mun blogi sitten autenttisuudesta? Eihän ne asut oo mun "arki asuja" tai työasuja vaan viikonloppuisin kehittelen aina jotain mielenkiintoista ja kivaa päälle. Sen takia koska kerrankin voi luistaa toimistopukeutumisesta ja siksi että haluan (pakko) ottaa asukuvia. Tekeekö tää sitten mun blogista vähemmän aidon? Epäilen kyllä että missään blogissa enää nykyään asukuvat ja asukokonaisuudet on sattumusten summa, vaan en on aina suunniteltu etukäteen jollain tasolla. 

No jokatapauksessa, marraskuun (viikonloppu)asut! Marraskuussa oli jossain vaiheessa jopa lunta, jota mun haavemaailmassa on pian maassa lisää. Lumikuvat on vaan niin kivan näköisiä! Ja heh, valoistuutta heti 10 kertaa enemmän kuvissa. Marraskuussa pidin paljon villapaitoja, valehtelematta varmaan jokaikinen päivä. Marraskuussa oon myös käyttänyt farkkuja ja teräväkärkisiä mokkanilkkureita. Oon myös kasvattanut tukkaa ja todennut että tämä ylipitkäksi kasvanut juurikasvu onkin aika kiva hah.

Mun lempparit on 2 ja 9, entä teidän?

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates