• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

OUTFITS OF 2016 pt 1


Tämähän on muodostunut jo jonkin asteen perinteeksi, näin joulukuussa julkaista koostetta siitä mitä sitä tänä vuonna on puettu päälle. Joten tässä tulee ensimmäinen osa neljästä, asut tammikuusta maaliskuuhun. Toivottavasti nämä postaukset on teidänkin mielestä mielenkiintoisia, koska mulle itselle nää on tosi silmiä avaavia. Samalla mielenkiintoista on nähdä mitkä vaatteet on niitä mitkä esiintyy useiten ja mikä toimii ja mikä ei. 

Tammikuussa muutin Osloon 'pysyvästi' koska aloitin vaihto-opinnot täällä. Tuntuu että siitäkin olisi jo puoli-ikuisuus. Kuvien määrästä päätellen mulla oli tosi hyvin aikaa kuvailla ja kokeilla uusia kuvauspaikkoja, mitä isoon kaupunkiin muuttaminen mahdollisti. Matkustin myös jonkin verran, kävin Tromssassa ja Islannissa!

Alkuvuodesta tuli käytettyä paljon vihreää bombertoppista, vaaleansinisiä farkkuja, stan smithejä, harmaata poolopaita/mekkoa ja yllättäen innostuin ylipolvensaappaista. Olisipa nyt yhtä paljon lunta kun tammikuussa Oslossa! Tuntuu että oma tyyli on kehittynyt alkuvuodesta huomattavan paljon ja vähän pyörittelin päätäni joidenkin asujen kohdalla tätä postausta kootessa yhteen. Jotkut asut tuntuu vieläkin toki omille, mutta joidenkin kohdalla mietin että mitä ihmettä oon ajatellut tän kokonaisuuden kanssa :----DD Pakko todeta että esimerkiksi ne ylipolven saappaat on jääneet käyttämättä kokonaan nyt syksyllä ja siksi lahjoitin ne siskolle käyttöön. Melkein kaikki vaatteet näistä on tosin vieläkin kaapissa ja aktiivisessa käytössä, mikä on hyvä merkki siitä, että oon löytänyt vaatteita jotka toimii omaan tyyliin. Vuoden 2015 ekan osan asuja löytää täältä!

Mun lempparit on 12, 32 ja 35, entä teidän? 


0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates