• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

OUTFITS OF 2016 pt 2


Toka satsi, huhtikuusta kesäkuuhun! Vaikka tykkään talvi ja syksypukeutumisestakin ihan super paljon (mikään ei voita ihania takkeja ja muhkeita villapaitoja, nilkkureista ja timberlandeista puhumattakaan), on kesässä sitä jotain. Ne nahkatakit, trenssit ja bomberit, tennarit ja paljaat jalat (jotka on ihan kalpeat vielä talven jälkeen) ja aurinkolasit ja mekot/hameet. 

Huhtikuu ja toukokuu meni vielä Oslossa asustellessa, mutta kesäkuun vietin jo mukavasti taas Suomessa. Huomaan kuinka asukuvat vaan vähenevät mitä pidemmälle loppuvuotta kohti mennään. Töiden tekeminen ottaa omansa vääjäämättäkin. Pakko todeta että ei sitä tähän aikaan vuodesta tullut oikein mitään tehtyä, huhtikuussa paahdoin vielä hiki hatussa Oslossa kauppakorkeassa vääntäen viittä eri ryhmätyötä. En muista miten siitäkin selvittiin, mutta kunnialla ainakin! Sen jälkeen vietin reilun viikon kesäloman toukokuun lopussa Oslossa ja sattumalta tänne sattui melkein koko kesän parhaat säät juuri silloin. Päivän aktiviteetti oli ylös ulos ja puistoon viltille makoilemaan. Kesäkuussa juhlittiin ihanat siskon ylppärijuhlat, kävin töissä ja Berliinissä! Berliinissä oli maailmanlopun meininki lämpötilojen suhteen, meinattiin läkähtyä plus 35 asteen helteessä. Nyt tollainen kuullostaa ihan mukiinmenevälle lämpätilalle verrattuna tähän nihkeään miinus viiteen asteeseen. 

Katselen vähän kaiholla viimeisten kuvien juuri leikattua ja värjättyä tukkaa. Tällä hetkellä mulla on menossa varsinainen eipäs-juupas väittely mun tukan kanssa. En tiedä oonko vielä valmis luopumaan tästä vaaleasta, melkein harmaasta ja lyhyestä lobista. Vai olisinko jo valmis johonkin uuteen väriin, johonkin balayage tyyliseen, joka sopisi hyvin mun tyvikasvun kanssa, mutta säilyttäisi vaaleutensa ja elävyytensä. Highlightsien sijaan tähän voisikin lisätä lowlightseja haha. Onneksi sentään tukan pituudesta oon varma, joko vähän lyhyempi polkka tai juurikin just tälläinen pidempi lob. Mutta ahh, värjäyksen suhteen oon ihan auki. Mitä tehdä??? Onko platina blondi nyt tän vuoden käytön jälkeen "been there done that" vai oisko tää mun signature look pidempään. Mene ja tiedä. Jotain tälle juuriasvulle ehkä pitäisi jo pian tehdä.

Mutta, mun lempparit on näistä 9, 14 j 19. Mitkä teidän?

6 kommenttia:

 1. Apua, mä rakastan näitä kaikkia:D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hhaa ei sekään huono! :-----D

   Poista
 2. 9 on ihan kaikista paras. Noi laskoksilliset hameet ei mee varmaan ikinä pois muodista! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi hameet on kyllä ehkä maailman ihanimpia! Toivottavasti ei mene :----D

   Poista
 3. 1, 8 ja 11 on sellaisia kokonaisuuksia, jotka voisin vetäistä päälleni ihan milloin tahansa, vaikka kaikki muutkin miellyttää kovasti mun silmiä :D 23 on kuitenkin erityinen lemppari asiallisen mutta rennon ulkonäkönsä ja kauluspaidan (jotka onkin mun ikuisuussuosikkeja pukeutumisessa) + ruskean laukun yhdistelmän ansiosta!
  Myös 22 hameen ja Addun collagepaita yhdistelmä on tosi kiva, vaikka henkilökohtaisesti en farkkuhameista innostu, mutta ehkä sen viehätys juuri siinä piileekin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ihana kuulla! 23 olikin rehellinen työasu, normaalia tyyliäni siksi vähän asiallisempi kokonaisuus ;--) Viehätys on mulla ainakin usein just niissä asioissa, jotka ei ehkä oo ihan sitä omaa juttua kuitenkaan :-----D

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates