• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

OUTFITS OF 2016 pt 3


Ekaksi pakko sanoa, hyvää huomista joulua!! 

Sitten tokaksi voin mainita että tässä on heinä-elo-syyskuun asut teille nyt nähtävillä. Tää on varmaan mun lempparisatsi; vielä mahtuu kesäkokonaisuuksia ja ruskettuneita kinttuja, mutta myös just sitä parasta syyspukeutumista eli villapaitaa ja paljaita jalkoja! En voi uskoa, että olin kesällä noinkin iahanasti päivettynyt, koska nyt peilistä tuijottelee takaisin aika kalmankalpee nassu (sääristä puhumattakaan). Tukkakin on näköjään kasvanut huomattavan paljon näistä kuvista, kuin freeshille toi lyhyt polkka taas näyttääkään. Mental note: leikkaa hiukset! 

Loppu kesästä ja alku syksystä tuli näköjään käytettyä paljon erilaisia teeppareita, Zaran pitkää raidallista kauluspaitaa ja muutenkin vähän virallisempia työasukokonaisuuksia. Vaaleanpunainen näyttää yllättäen muodostuvan mun väriksi, löytyy vekkihametta, mekkoa, trenssiä ja bomber takkia siinä värissä. Culottes mitta oli tän syksyn -the- juttu, mikä on ihan oletettava askel ainaisen midimitan rinnalle. Innostuin näköjään hyvinkin paljon flat mules-slip-on-kengistä, koska niitä näkyy melkein joka toisessa asukuvassa, tennareista ei varmaan tässä kohtaa tarvitse puhua mitään.

TTuntuu ehkä kieltämättä juuri näin joulun alla julkaista kollaasia kesäisistä asuista, mutta minkäs teet. Mun lempparit on ehdottomasti 8, 17 ja 27. What about you?
 

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates