• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

PUFFER JACKETNo ei tämä nyt ehkä ihan rehellisesti ottaen ole se 'trendikäs puffer toppis', mutta jotain sinne päin! Löytyyhän tästä bombertakista tikkausta ja vähän muhkee olomuoto, joten hyvin voi itseään vähän huijata että ratsastaa trendi-aallonharjalla haha. Tämä tummanvihreän ja mustan värikombo on yksi lemppareista, helpoin tapa piristää koko mustaa asua on yksinkertaisesti vain iskeä värillinen takki niskaan. 

Oon viimeaikoina fiilistellyt pelkästään nilkoista revittyjä farkkuja ja en edes muista koska olisin pukenut nämä mustat polvista revityt farkut jalkaan. Melkein tuntuu että tälläiset pienet polvihalkiot on jo vähän nähty juttu, ei ne ainakaan saa mun sydäntä väpättämään enään samalla tavalla kuin ennen. Onneksi kuitenkin sain ujutettua näihin(kin) farkkuihin leikellyt lahkeet. Olen kyllä vakavissani sitä miettinyt, että mitä mun farkuista on enää jäljellä muutaman vuoden kuluttua? Trendien vaihtuessa uutta kohtaa leikellään ja revitään, en tiedä kauanko mulla riittää farkkua tässä mukana pysymiseen?? :------D

Tästä asusta ei taida yhtään enempää jorinaa enää irrota, joten toteans en sijaan että JOULULOMA. Tätä on odotettu kesäkuun alusta lähtien, viimeinkin lomaa tän jatkuvan työnteon lomaan. Todellisuus on se, että tässä on nyt yhtäsoittoa tehty töitä 7 kuukautta, vaihtaen vain työpaikkaa siinä välissä lennossa ja alkaa todellakin tuntua siltä että mä oon mun joululomani ansainnut haha. Allekirjoittanut on nyt parahillaan matkalla Suomeen viikoksi koti kotiin ja saattaa olla siitä hippuisen iloinen :---)  En ymmärrä miten joulu tuli jo nyt? Tuntuu että joulun odotus on mennyt super nopeaa verrattuna viime vuosiin. 

Perjantaina blogi päivittyy ihan normaalisti mutta joulunpyhiksi täälläkin hiljennytään, jos ei nyt todennäköistä jouluntoivotusta lasketa. Loma taitaa tällä kertaa tarkoittaa lomaa mullekkin, myös täältä blogin puolelta!

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates