• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

SPORTY MEETS CLASSY


Hupparillista asua jälleen! Tämän asun inspiraatiosta täytyy kyllä kiittää yhtä lukijaa, joka kommentoi edelliseen huppari postaukseen oman huppari-go-to-asun ;---) Huppari nostaa tän asukokonaisuuden ihan uudelle tasolle, kuvitelkaapa vaikka sen tilalle normaali villapaita. Villapaidan kanssa tää on tietty myös ihana ja mun näköinen asukombo, mutta huppari tuo siihen jotain muuta, yllättävää ja mielenkiintoista. Parasta muodissa ja pukeutumisessa on juurikin se, että kuinka pienellä muutoksella saa aikaan täysin uudenlaisen kokonaisuuden ja fiiliksen siihen!

Nämä nilkkurit on suorastaan juuttuneet mun jalkoihin, voisin käyttää näitä joka päivä! Ja varmasti käyttäisinkin jos nää ei tekisi rakkoa varpaisiin kahden päivän putken jälkeen. Mikä mun jaloissa on vikana? :----D Nämä kengät nimittäin tekee mulle rakot keskimmäisen varpaan päälle kahteen eri kohtaan. Vaihtelua toki tämäkin on siihen perinteiseen kantapää-alueeseen. Uskon että ajan kanssa nämä onneksi (mokkanahkaa kun ovat) muotoutuvat mun jalkoihin täysin sopiviksi sukiksi ja tästä rakkoelämästä päästään eroon.

Ja ainiin, pitäiskö puhua siitä elefantista huoneessa? Mun hiuksista tietty! Oon rakastunut tähän afropehkoon palavasti ja puolivitsillä harkitsen permanentin ottamista. Lobbeihin (long bob) ja vähän pidempäänkin tukkaan aina kiharrellaan vain pientä lainettat tai beach hair tyylistä kiharaa, unohtaen täysin sen, että kunnon kiharapilvi on yksi parhaista asioista maailmassa. Mitä isompi tukka, sitä paremmin elämä usein tuppaa sujumaan. Tää tukka on takuuvarma katseenkääntäjä ja en varmaan oo koskaan saanut niin paljon kommentteja ja ihasteluja jostain tukkatyylistä kuin tästä. Ei tosin lasketa mukaan sitä keissiä kun leikkasin 30cm pois tukastani puoltoista vuotta sitten. Se muutos sai kans aika paljon kehuja hehee. 

Stay tuned, ens kerralla luvassa tutoriaali tähän tukkaan! Ja ihanaa viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Et oo ainoa!! Mullakin tulee tollaisista teräväkärkisistä nilkkureista rakko keskivarpaan päälle kahteen kohtaan whaaaaat?? :DDD Ja no tottakai kantapäihin ofc.. Toivotaan että kummankin kengät tästä pikkuhiljaa muotoutuisivat meidän (vissiin outoihin..) jalkoihin! XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä :----D kyllä nahkakengät onneksi tuppaa muotoutumaan jalkoihin sopiviksi! Hyvä kuulla etten oo ainut outo-jalkainen :--p

   Poista
 2. Anonyymi17/12/16

  Mulla on about samanpituinen tukka kuin sulla, ja rakastan myös isoa kiharalookia. Jos permis tuntuu liialta mut haluat silti helpot kiharat kiireiseen työaamuun, suosittelen letittämään hiukset märkinä kolmelle-neljälle ranskanletille, ja nukkumaan yön yli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti vinkistä! Pitää testaa tätä, niin pääsee tullakin helpommalla ilman kuumentamista :--))

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates