• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

TARTAN PANTSJuurikun perjantaina paljastin ettei mulla täällä blogissa näy enää oikein koskaan työ-asukokonaisuuksia, on tänään hyvä esitellä sellainen. 90% ajasta töissä oon pukeutuneena puvunhousuihin ja villapaitaan, kuten oon varmaan jo muutamaan otteeseen todennut täällä blogin puolella. Tää villapaita on tän hetken absolute lemppari, yllättäen jotain muuta kuin mustaa ja harmaata. Luulisi että valkoinen oilisi maailman helpoin väri villapaidassa, mutta jostain syystä oon vierastanut valkoista pitkään talvipukeutumisessa. Nyt mietin, että miksi ihmeessä? Nyt tuntuu että oon elänyt ihan pimennossa kun en ole omistanut valkoista villapaitaa, joka tuntuu sopivan ihan kaikena kanssa ja tuovan paljon enemmän eloa asuun kuin asuun verrattuna mustaa villapaitaan. 

Joskus sitä pitää selkeesti haastaa itseään, oli kyseessä sitten vain villapaidan väri tai vaikka uusi työmahdollisuus. Töistä puheenollen, oon jotenkin tuudittanut itseni tähän puolenvuoden trainee pestiin, että unohdin sen loppuvan joskus. Tän jälkeen pitäisi hoitaa semmoinen pikkujuttu kuin gradu alta. Että jos joku siellä toisella puolella tietää jonkun firman joka kaipaa markkinointiin liittyvää gradua, niin saa vinkata XD 

En oo tainnut sitten lukion jälkeen arvostaa itsenäisyyspäivää näin paljoa, ylimääräinen vapaapäivä huomenna keskellä viikkoa tuntuu ihan jumalaiselle. En malta odottaa sitä että voin vain jatkaa nukkumista kun parempi puolisko herää töihin ja sitä fiilistä kun ylimääräinen vapaapäivä aukenee aamulla eteen ilman mitään velvollisuuksia. Illalla tietenkin ohjelmassa linnanjuhlat ja perinteinen danceparty television kanssa juhlavieraiden valssatessa linnassa menemään. Näin ulkomailla asuessa sitä jotenkin konkreettisemmin tajuaa että on suomalainen ja se suomalaisuus korostuu oman identiteetin luojana. Ja vaikka toisin joskus väitänkin on Suomi rakas ja paikka joka tuntuu aina kodille, olin sitten kaupungissa tai maalla, järvisuomessa tai lapissa. Väitän että oon maailmankansalainen ja kyllä mä sitäkin myös olen, mutta pohjimmiltaan sitä taitaa kuitenkin olla suomalainen. 

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates