• Facebook
  • Blogger
  • Instagram
  • Bloglovin
  • Contact

THE CLASSICS


En ole oikein mitään muuta villapaitaa osannut käyttääkään, sen jälkeen kun ostin tämän valkoisen yksilön. Alpakkavillansa ansioista, tää on uskomattoman pehmeä ja lämmin ja samaan aikaan täydellsien oversized ja muhkea. Poolokaulukset on kyllä tulleet jäädäkseen mun vaatekaappiin, muuttuu muoti sitten mihin suuntaan tahansa. Nämä brogue kengät oli syksyn lempparit ja mua vähän harmitti että niiden käyttö kylmien kelien myötä vähän jäi. Kunnes keksin, että kunhan jalkaan iskee kunnon pitkävartiset sukat, voi näitä hyvin käyttää myös näin talvella (kun mittari on nollan tienoilla)! Ei nää sen kylmemmän ole jalassa kuin muutkaan lenkkarit ja aaltoilevan pohjan ansiosta näillä pysyy taatusti pystyssä. 

Valkoinen villapaita ja denim on kyllä kalssikkojen klassikko yhdistelmä, ja se toimii. Leikatut ja hapsutetut lahkeet tekee yksinkertaisista farkuista trendikkäät ja on mitä helpoin DIY toteuttaa itse. Saunatakkimainen musta villakangastakki on yhä edelleen tänä talvena lemppari, se on yksinkertaisesti niin helppo heittää niskaan ja se toimii ihan joka asussa. Omistan kaksi h&m Conscious collectionin villakangastakkia ja pakko kyllä kehaista että niiden materiaali on säilynyt ihan ensiluokkaisena muutaman vuoden hyvin aktiivisen käytön. Monesti sitä kun kuulee, kuinka halvemmat villakangastakit nukkaantuu melkein jo kaapissa. 

Just nyt lempparikombo on punaiset huulet ja kunnon nörttilasit, näiden kahden vastakohdan yhdistelmässä on vain sitä jotain. Punaiset huulet kun usein mielletään juhlaan, kun taas pyöreät lasit ei ehkä aina ole olleet ne katu-uskottavin valinta. Itse oon ihastunut lasien käyttöön jo siinä määrin, että melkein tuntuu alastomalle ilman niitä. Ihan kuin naamasta puuttuisi jotain oleellista. 

Enää viikko töitä ja sit joululoma ja Suomeen! Cant wait!!

0 Comments:

Lähetä kommentti

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates