• Facebook
 • Blogger
 • Instagram
 • Bloglovin
 • Contact

3 + 1 WAYS TO WEAR: WHITE TURTLENECKKolme ja bonuksena vielä neljäs vaihtoehto valkoisen poolovillapaidan yhdistelemiselle! Jos ollaan nyt ihan tosissaan, ei tämä ei oo mikään maailman vaikein vaate yhdistellä. Valkoinen villapaita toimii melkein minkä tahansa alaosan ja värin kanssa. Mutta koska tää on saavuttanut mun vaatekaapissa ihan lemppari-vaate statuksen ja käyttökertoja (in real life) on enemmän kuin kahden käden sormia, on ihan reilua esitellä ne näin erikseen yhdessä täällä bloginkin puolella. 

Mun suosikki yhdistelmä tän kanssa on melkko helppo bongata, joko farkut tai puvunhousut. Valkoinen tuo kaikkiin näistä asukokonaisuuksiin valoa ja kirkkautta, sen ainaisen all-black sijaan. En oo ennen tätä talvea oikein osannut käyttää valkoista villapaitaa, myönnetään. Kaapista entuudestaa löytyy niitä vain toinen, eikä sekään oo saavuttanut käyttökertoja läheskään niin paljon kuin mustat ja harmaat serkkunsa. Enkä mä oikein tiedä mistä se johtuu? 

Valkoinen ei oo väri, joka toimisi vain kesällä. Ehkä juurikin talvella sitä pitäisi suosia enemmän, tuomaan vähän valoa arkeen ja naamalle. Musta kun tuppaa usein luomaan aika ison kontrastin kalpeaa kasvojen ihoa vasten. Valkoinen villapaita on ainakin töissä saanut huomattavasti enemmän kehuja kuin se ainainen musta! 

Lempparikokonaisuus näistä neljästä on viimeinen, jokin vaan tossa turretakissa on, mikä tekee asusta kuin asusta kivan! Klassinen kombo, villapaita ja puvunhousut, ei petä mua koskaan. Se on se kaksikko missä oon päivästä toiseen töissä. Onko teillä lemppari-komboa näistä neljästä?

4 kommenttia:

 1. Ihana toi villapaita! Oon ettiny just tollasta. Mistä mahtaa olla?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on ihan lemppari! Tä on Norjalaisesta kaupasta nimeltä Urban, joten ei varmaan saatavilla Suomessa :---(

   Poista
 2. Munkin mielestä vika on paras. Turritakki on itselle liian rohkea valinta, mutta muuten tavallisen asun kanssa se kyllä toimii. Kaikki asut ihan erilaisia, vaikka kyseinen neule jokaisesta löytyykin. Tällaiset postaukset sulta on ihan mahtavia! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tavallisen ja muuten tosi yksinkertaisen asun kanssa toi turretakki toimii, mutta en kyllä sitä mitenkään muuten käytä kuin just näin :----D Ihana kuulla, että nää on hyviä! Nää on just itsellekkin tosi kivoja tehdä, inspiroituu itsekkin :----)

   Poista

Instagram
Instagram
Facebook
Bloglovin
Email
Copyright © 2016 FASHION STATEMENT.Design By Blogger Templates & Websoham. | Distributed By Gooyaabi Templates